Revisal

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dinum759

Re: Revisal

#16 Mesaj de dinum759 »

Si cum fac o prelungire?
Am inteles ca trebuie sa ii inchei contractul si apoi sa fac unul nou, este adevarat?

munteanud411

#17 Mesaj de munteanud411 »

Cititi Legea 40 si Legea 53- Codul Muncii.
Dupa ce va documentati, studiati facilitatile- oportunuitatile oferite de REVISAL 2.4.0 si REVISAL 5.0.6, reveniti cu intrebari semnificative !
Codul Muncii cuprinde reglementari CLARE pentru situatia descrisa de dumneavoastra !
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

dinum759

#18 Mesaj de dinum759 »

Imi cer scuze, dar tot nu sunt lamurita. Am citit si in codul muncii la '' Contractul individual de munca pe perioada determinata'' si tot nu sunt lamurita, acolo zice ca se pot face cel mult 3 contracte individuale succesive pe perioada determinata(asa scria si inainte, si totusi se prelungea contractul prin act aditional). Acum ce inteleg eu e ca trebuie sa ii inceteze contracul de drept si sa o angajez din nou. Va rog sa ma lamuriti daca puteti.

munteanud411

#19 Mesaj de munteanud411 »

Raspunsul asta sa nu il vada cel care te-a angajat sa te ocupi de probleme de "Personal"!:

1- In Revisal 2.4.0, deschizi pagina angajatorului- click pe salariat- click pe CIM- click pe
fereastra din stanga jos- "Tip contract'- "Modificare"
in ecranul urmator modifici "durata contract)
Daca angajatul urma sa plece pe 01.09. pe 31.08 ii faci modificarea la durata contract si o si transmiti pe portalul vechi
Intocmesti in scris un Act aditional in care se specifica faptul ca s-a modificat dutata contractului.
Acest act aditional se va arhiva la dosarul de personal al salariatului !
Dan-

balazse

#20 Mesaj de balazse »

Pentru DinuM759
Utilizand versiunea 381 de la Saga, in primul rand trebuie o data sa actualizezi informatiile la toti angajatii, dupa ca validezi fisierul XML generat de program (vezi tutorial 05:45 http://www.youtube.com/watch?v=hpN1l3sZ ... re=related)
Prelungirea contractului de munca il faci astfel:
la angajatul dorit modifici data consemnarii cu data de la care are loc modificarea -> si modifici casuta "contract data sfarsit" -> apesi pe "copiere fisier". Fisierul generat il validezi si il transmiti.

munteanud411

#21 Mesaj de munteanud411 »

Inchideti sau blocati mesajele referitoare la REVISAL!
3 utilizatori pun 700 intrebari care isi gasesc raspunsul in 2 pagini de legislatie de pe ITM !
Ajunge fratilor !
Va costa 5 minute sa cititi L40/ modif L 53!
Am mai spus ca prefer sa va scutesc de efortul cautarii, dar unii chiar ca isi inchipuie ca SAGA le va face registrul, le va face 112. 710 ( oare ce-o fi aia!?), se va duce la Fisc cu 305 (iarasi ce-o fi aia !?)
Fratilor, atunci cand puneti intrebari idioate asigurati-va ca patronul societatii pe care cu onor o "Semnati" stie ce trasnai faceti pe acolo !
Dan-

dinum759

#22 Mesaj de dinum759 »

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL

balazse

#23 Mesaj de balazse »

Pentru DinuM759
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.

paturcai

#24 Mesaj de paturcai »

Dane, scuza-ma dar felul tau de a pune problema chiar m-a intristat.
Nu ascund nimanui ca nici eu nu stiam sa fac o prelungire de contract folosind SAGA de cand cu versiunea 381.
Am asteptat ca un "spion" sa vad daca cineva va avea aceasta problema si va iesi cu ea pe forum ca sa fie disecata, analizata si sa primeasca un raspuns.
Chiar daca cineva pune aceeasi intrebare pe care si altii au mai pus-o in masura in care avem timp si stim ii ajutam.
Am invatat mult MULT FOARTE MULT de pe forum si am cautat sa dau cu aceeasi masura inapoi.
Cel mai rau este atunci cand un om stie si nu impartaseste informatia colegului.
Nu este o competitie formul. Nu! Este un loc unde ne ajutam.
Daca este sa fim corecti aproape toate situatiile s-au epuizat si ar trebui ca raspunsurile noastre sa fie numai legaturi (link-uri) PENTRU PROBLEMELE CARE S-AU CAM EPUIZAT.
Dar nu este asa. Vin altii din urma care poate sunt mai superficiali si apeleaza la experienta noastra in a fi spijiniti. Vor da din putinul lor si urmatorilor. Chiar daca ii certam sau ne certam raspunsurile trebuie sa existe ca asta este forumul: loc de socializare si de impartasire a cunostintelor.
Hai sa ne ajutam asa cum ne-au ajutat si altii pe noi.
Ce satisfactie mai mare sa ai atunci cand primesti un astfel de raspuns atunci cand ai ajutat?: VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL.
Si eu spun la fel (aproape tipand): VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL.
:wink:
Ultima oară modificat Vin Sep 09, 2011 11:52 am de către paturcai, modificat 1 dată în total.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

rovidg116

#25 Mesaj de rovidg116 »

Si inca o intrebare ... poate s-a mai discutat, dar nu am gasit nimic cu referire la urm. caz.
Deci , in revisalul nou, in speta cel din SAGA, cum operam daca se intampla sa avem acelasi tip de operatie de 2-3 ori la acelasi salariat? De exemplu, luna Septembrie suspendare CIM concediu fara plata 30 zile. Bun. Ok. completez, transmit. Acelasi lucru se intampla de exemplu si in Noiembrie ....Suprascriu datele initiale de suspendare si reincepere cu datele noi?? Dar in cazul asta eu NU mai am istoricul salariatului, nu? sau poate este o metoda de completare numai ca eu nu l-am depistat? Sau daca se modifica salariul? Cum pot vedea istoricul salariatului respectiv, fara sa intru pe online? Ca poate o sa am nevoie de istoricul respectiv si nu o sa am posibilitatea de a intra pe revisalul online....

Cu stim
Ocsi

septimiuv

#26 Mesaj de septimiuv »

ce crezi ca face butonul "Istoric Salariat" ? :shock:

herganiec

#27 Mesaj de herganiec »

normal pt ce e istoric salariat ? pt a vedea istoricul salariatului sau pt a opera in el acolo?
sincer nu am stiut nici eu si unii au operat in el, o fii bine ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

septimiuv

#28 Mesaj de septimiuv »

nu se opereaza in ecranul respectiv

rovidg116

#29 Mesaj de rovidg116 »

multumesc

O zi buna

Încuiat