PAUZA !

Scrie răspuns
ferenta

Re: PAUZA !

#796 Mesaj de ferenta »

Dupa noaptea nuntii...
Mirele spune putin ofticat.
-Din cate vad draga, eu nu sunt primul...
Sotia, in timp ce fuma o tigara raspunde:
-Iar din cate vad eu, nu vei fi nici ultimul...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

ciobanum147

#797 Mesaj de ciobanum147 »

:twisted:

stoicat

#798 Mesaj de stoicat »

Ofertele de serviciu pe întelesul tuturor

- "Cautam oameni cu experienta" = "Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat".

-"Bune abilitati de comunicare" = "Sefii comunica, tu asculti, încerci sa întelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine".

- "Se cer abilitati de conducere" = "Vei avea responsabilitatile unui sef, însa bani ioc si respect deloc".

- "Rezistenta la stres" = "În firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur".

- "Salariu competitiv" = "Ramânem competitivi platind mai putin decât concurentii nostri".

- "Alatura-te echipei noastre dinamice" = "Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur".

- "Tinuta obisnuita" = "Nu te platim prea mult ca sa vii îmbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai îndrazneti ce poarta cercei".

- "Disponibilitate pentru program prelungit" = "Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori în fiecare seara si uneori în fiecare week-end"...

- "Sarcini diferite" ="Oricine din birou îti poate cere socoteala si îti este sef".

- "Trebuie sa fii atent la orice amanunt" = "Nu avem serviciu de control al calitatii".

- "Daca îti doresti, mai presus de orice, o cariera " = "Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramâna asa)".

- "Interviul va fi personal si confidential" sau "Numai persoanele selectate vor fi contactate" = "Daca esti batrâna, grasa si urâta, ti se va spune ca postul s-a ocupat".

eugen01

#799 Mesaj de eugen01 »

La un team building,echipele de IT, vanzari si logistica se distreaza. La un moment dat,echipa de logistica intra intr-un desis si iese de acolo cu un iepure spunand: avem de un gratar! Mai stau ce mai stau, intra echipa de la IT in desis,si ies si ei tot cu un iepure,spunand:uite si de o friptura!
Echipa vanzatorilor,un pic iritata si privind de sus (ca de obicei), intra in padure, si…. liniste…. liniste… deodata urlete, crengi rupte, vanzoleala. Echipa de vanzari buluc iese din desis cu un urs dupa ei. Din fuga, striga catre cei de la logistica si de la IT: -Noi vi l-am adus, voi… descurcati-va!

fagarasa176

#800 Mesaj de fagarasa176 »

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

danilevicis

#801 Mesaj de danilevicis »

simpatic porcusorul "lacomos"
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

teodorg133

#802 Mesaj de teodorg133 »

Cum ne iubesc barbatii?

Erau o data trei femei si toate indragostite de acelasi barbat minunat.

Fiind si ele, la randul lor, la fel de minunate, era greu pentru barbatul din poveste sa se hotarasca pe care din ele o va alege.

Asa ca, ce s-a gandit el? "Ii dau fiecareia cate o mie de euro, sa vad cum ii vor folosi. Sper ca aceasta sa ma ajute sa ma decid..."

Zis si facut. Femeile au acceptat provocarea. Iata cum au folosit banii:

- prima a mers la un salon de frumusete de lux si a trecut prin absolut toate procedurile de infrumusetare de acolo. Ea a vrut sa fie cat mai minunata pentru barbatul visurilor ei si asfel sa-i atraga atentia.

- a doua a luat banii si i-a cumparat lui un ceas scump. Pentru ca el sa-l poarte, sa-i faca placere si sa-si aminteasca de ea cat mai des, privindu-l.

- a treia i-a investit pe termen scurt, obtinand astfel zece mii de euro! Prin asta, a vrut sa arate seriozitatea intentiilor ei vis-a-vis de relatia cu Fat-Frumos.

Dupa ce totul s-a incheiat, femeile indragostite au mers la el si i-au spus ce au facut cu banii primiti. Atunci barbatul a inceput sa se gandeasca pe care sa o aleaga. Si s-a gandit, s-a gandit si iar s-a gandit... In cele din urma s-a hotarat!

SI A ALES-O PE CEA CU SANII CEI MAI MARI!

O vorba veche spune ca: barbatii iubesc cu ochii, iar femeile cu urechile.

Cat e de adevarat?

Sa aveti o zi faina!

ps. asta, apropo ca am multumit colegilor...baieti !!!! sau barbati, ma rog :roll:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

gramac921

#803 Mesaj de gramac921 »

aia cu sanii cei mai mari era investitoarea siguuur :lol:

teodorg133

#804 Mesaj de teodorg133 »

lasam loc deschis discutiilor....voi ce ziceti....??? :wink: .........bv "gramac" sigur suntem femei amandoua !!! :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]

gramac921

#805 Mesaj de gramac921 »

teodorg133 , neh...guess again :wink:

teodorg133

#806 Mesaj de teodorg133 »

gramac921 scrie:teodorg133 , neh...guess again :wink:

adica? am dat-o-n bara? coleg nu colega ?...sorry !! :lol:
[/color]

balazse

#807 Mesaj de balazse »

guess again = ghicit din nou
traducere google :D

gramac921

#808 Mesaj de gramac921 »

balazse , asta cu traducerea a' la google e ca aia :
" hi ! what's up ? " = " salut , ce-i sus ? " :lol:

galz845

#809 Mesaj de galz845 »

Up sunt sanii cei mai mari... :lol: ziceti-mi si mie unde sa investesc "scurt" niste bani ca sa-i inmultesc macar de 10 ori ?

gramac921

#810 Mesaj de gramac921 »

galz , eu zic ca iesi mai ieftin cu push-up :D

Scrie răspuns