REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
Corectia cu data inceput trebuia sa il faci si in vechiul ReviSal, ca acea baza de date sa fie corect.
-
deci sa fac modificare si in revisal vechi ca sa fie corect 

Prima data, acest tip de corectii trebuia sa le faci in vechiul ReviSal, adica cele care privesc contractul. In cazul tau a fost atunci declarat gresit data inceperii activitatii.
Probleme este ca nu este 100% ca deja poti incarca fisier pe "serverul 160", cel putin asa au mentionat cei de la inspectia muncii (ii drept ca deja un coleg de pe forum a reusit sa incarce).
Eu zic sa verifici informatia pe "serverul 160", si daca poti sa corectezi si sa transmiti, pentru asta va trebui sa lucrezi in salvarea de siguranta vers.380.
Probleme este ca nu este 100% ca deja poti incarca fisier pe "serverul 160", cel putin asa au mentionat cei de la inspectia muncii (ii drept ca deja un coleg de pe forum a reusit sa incarce).
Eu zic sa verifici informatia pe "serverul 160", si daca poti sa corectezi si sa transmiti, pentru asta va trebui sa lucrezi in salvarea de siguranta vers.380.
Buna ziua.
Am facut o boacana si va solicit ajutorul. Am descarcat noua versiune Saga cu noul Revisal. La inregistrare contractele de munca erau numerotate cu 01,02,03 adica cu zero in fata numarului...numai unul singur era inscris fara cifra zero in fata. Am adaugat-o si acum la respectivul salariat in "Raport per salariat" la contracte de munca apare nr. de contract cu cifra zero in fata, dar la "Intervalele de vechime" apar pe un rand contractul cu zero in fata si un alt rand contractul fara zero in fata, restul datelor fiind identice. Salariat care este angajat cu 4 ore apare inregistrat de doua ori? Cum trebuie sa remediez acest lucru? Mentionez ca am facut transmisia on-line catre ITM si apoi am observat problema. Multumesc
Am facut o boacana si va solicit ajutorul. Am descarcat noua versiune Saga cu noul Revisal. La inregistrare contractele de munca erau numerotate cu 01,02,03 adica cu zero in fata numarului...numai unul singur era inscris fara cifra zero in fata. Am adaugat-o si acum la respectivul salariat in "Raport per salariat" la contracte de munca apare nr. de contract cu cifra zero in fata, dar la "Intervalele de vechime" apar pe un rand contractul cu zero in fata si un alt rand contractul fara zero in fata, restul datelor fiind identice. Salariat care este angajat cu 4 ore apare inregistrat de doua ori? Cum trebuie sa remediez acest lucru? Mentionez ca am facut transmisia on-line catre ITM si apoi am observat problema. Multumesc
-
e buna Revisal-ul din saga ?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog. Multumesc
Eu zic sa trimiti mail celor de la Saga (inclusiv o salvare a bazei de date), ei pot sa vizualizeze baza de date si sa-si dea seama ce ar trebui facut.
-
sporurile pentru munca suplimentare care variaza de la o luna la alta cum se completeaza in revisal sau care in unele luni nu exista cum se trec in noul revisal?
Despre sporuri citeste pe blog postariile:
http://www.sagasoftware.ro/?p=246
http://www.sagasoftware.ro/?p=254
http://www.sagasoftware.ro/?p=246
http://www.sagasoftware.ro/?p=254
-
Buna , am un singur salariat care intra de la 01.09.2011 in concediu de crestere copil . deci are activitatea suspendata 2 ani ! Cu revisal din Saga pot sa transmit datele ?
Completez revisal in SAga cu datele cerute , salariu, data suspendarii , contract si altele apoi salvez Xml si dau validare in revisal itm si se salveaza ,,rvs.''.....cu fisierul rvs. raportez online pe site-ul de itm-ului ??? parola veche mai este valabila ???
Aceasta validare in revisal ITM cum se face efectiv , practic ?
PS . s-au scris multe despre aceste lucruri dar pe scurt am inteles ce am scris mai sus , nu am prea avut timp sa citesc tot ! o sa incerc sa ii dau de cap !
Multumesc anticipat !
Completez revisal in SAga cu datele cerute , salariu, data suspendarii , contract si altele apoi salvez Xml si dau validare in revisal itm si se salveaza ,,rvs.''.....cu fisierul rvs. raportez online pe site-ul de itm-ului ??? parola veche mai este valabila ???
Aceasta validare in revisal ITM cum se face efectiv , practic ?
PS . s-au scris multe despre aceste lucruri dar pe scurt am inteles ce am scris mai sus , nu am prea avut timp sa citesc tot ! o sa incerc sa ii dau de cap !
Multumesc anticipat !
v>
De la inregistrare (in Revisal Saga) si pana la transmitere inclusiv, avem doua tutoriale.Nu avem decat sa sacrificam 20 al mult 30 de min pentru a vedea pas cu pas operatiile.Daca avem ultimul up date Saga , dupa transformare in RVS trimitem direct pe portalul 500.
De la inregistrare (in Revisal Saga) si pana la transmitere inclusiv, avem doua tutoriale.Nu avem decat sa sacrificam 20 al mult 30 de min pentru a vedea pas cu pas operatiile.Daca avem ultimul up date Saga , dupa transformare in RVS trimitem direct pe portalul 500.
-
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa actualizez datele in noul REVISAL? Am descarcat ultima actualizare SAGA dar cand merg pe revisal imi preia toate contractele inclusiv cele incetate.
Cred ca gresesti ceva. Iti preia doar contractele active.
Precum este normal ca in fisierul generat sa apara toti angajatii, asta este si esenta pentru a nu dubla contractele.
Precum este normal ca in fisierul generat sa apara toti angajatii, asta este si esenta pentru a nu dubla contractele.
Incerc de cateva ore sa transmit datele in revisalul nou (hg 500) si dupa ce le incarc pe site imi spune ca sa verific in raport preluari si acolo nu imi apare nici o incarcare....am incercat la doua firme si nici una nu a mers. Stie cineva ce se intampla??
eu am transmis azi la ora 15 si a fost ok. Mai tarziu nu stiu.
Mai incercati maine.
Mai incercati maine.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)