REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
herganiec

Re: REVISAL - noua versiune

#436 Mesaj de herganiec »

dupa ce ati operat in Saga la registru evidenta sal, ati vizualizat <raport salariat>? v-ati uitat in <istoric salariat> acolo ?
Daca apar acolo TREBUIE sa apara ok si la <copiere fisier>.
apoi refaceti .rvs si retrasmiteti.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

bolbar

#437 Mesaj de bolbar »

nu am transmis din saga am transmis direct din programul lor revisal.

balazse

#438 Mesaj de balazse »

Pentru GhineaE609
Citeste art.9 din HG.500/2011.

Pentru BolbaR
Trebuie avut rabdare. Eu am avut caz in care doar dupa vreo 10 autentificari si 20 de minute am reusit sa vizualizez incarcarea (ii drept ca in ultima perioada a devenit un pic mai rapid, dar tot prost merge).

ghineae609

#439 Mesaj de ghineae609 »

Am citit, dar atunci ca s-a trimis s-a intrebat la itm si au spus ca e ok.

balazse

#440 Mesaj de balazse »

Oricum depinde cine va veni in control. Faptul ca verbal ti-au spus ca este ok nu inseamna ca la un control vor gandii la fel.

ghineae609

#441 Mesaj de ghineae609 »

Va rog sa-mi spuneti si mie daca o firma are pc de lucru fara cod fiscal si un salariat pe acel pc de lucru cum se procedeaza cu revisal-ul?
Cand s-a inregistrat contractul si s-a trimis in revisal nu s-a completat si rubrica aceea din stat cu adresa pc. de lucru. Acum s-a completat si urmeaza sa inregistrez alte doua contracte pe pc de lucru, se vor trimite toti salariatii ca vad ca asa se procedeaza si atunci va aparea si la acel salariat adresa pc de lucru. Este ok?
Nu am vazut in revisal-ul saga unde se fac corectii sau modificari.....

balazse

#442 Mesaj de balazse »

Cred ca incurci punctul de lucru cu "sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică".
(3) Angajatorii care au înfiinţat sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică, cărora le-au delegat competenţa încadrării personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă, pot delega acestora şi competenţa înfiinţării registrului.
Nu cred ca este si cazul tau.

ghineae609

#443 Mesaj de ghineae609 »

Am inteles ca daca ai cod fiscal pe pc de lucru ti se da parola si ptr pc de lucru, nu stiam cum e in cazul in care nu ai cod fiscal pe pc de lucru..

balazse

#444 Mesaj de balazse »

Chiar daca ai cod fiscal pe punct de lucru nu cred ai obligatia de a tine ReviSal-ul in acel punct de lucru, cel putin din cate stiu eu.

ghineae609

#445 Mesaj de ghineae609 »

Eu stiu firma care are doua parole de la itm, una pe sediu si alta pe pc de lucru.

Am gasit o greseala la un salariat, are numele cu doi de t si cand s-a inregistrat in revisal s-a inregistrat cu un singur t. Ce se mai poate face?

balazse

#446 Mesaj de balazse »

Eu n-am vazut asa ceva.
Corectezi.

zahana

#447 Mesaj de zahana »

pentru despag si balasze : spuneti-mi si mie va rog unde apare salariul ca eu nu-l vad (sau o fii prea mic ? :lol: ) ; am apasat pe + dar .... nu inteleg pe discheta in format xml se vede salariul dar cand ma loghez pe site .....nu-l gasesc ; nu procedez corect ?
va multumesc anticipat :wink:

serbanm815

#448 Mesaj de serbanm815 »

o angajata si-a schimbat numele dupa divort , trebuie sa fac modificarea si sa transmit
in revisal,problema este ca nu stiu daca e suficient...
ar trebui sa declar contractul cu numele initial incetat si apoi numele nou cu contr.activ?
(ma gandesc sa nu se dubleze numarul de contracte pt.acelasi CNP )

balazse

#449 Mesaj de balazse »

Pentru ZahanA
Doar anumite informatii apar la apasarea semnului "+". Din pacate valaoare salariului nu apare.

Pentru SerbanM815
Eu zic sa faci o salvare de baza de date, dupa care incearca sa modifici casuta de nume la salariat, dupa care modifici data consemnarii la angajata respectiva in "registru de evidenta a salariatilor", nu vad rostul sa creezi un nou contract.
Eu am operat asa ceva doar in programul oficial.
In mod normal nu are de ce sa dubleze contractul deoarece oricum trimiti toata baza de date (asta daca trimiti pe "serverul 500").

gramac921

#450 Mesaj de gramac921 »

zahana scrie:pentru despag si balasze : spuneti-mi si mie va rog unde apare salariul ca eu nu-l vad (sau o fii prea mic ? :lol: ) ; am apasat pe + dar .... nu inteleg pe discheta in format xml se vede salariul dar cand ma loghez pe site .....nu-l gasesc ; nu procedez corect ?
va multumesc anticipat :wink:

zahana , daca vrei sa vezi undeva salariul , baga-l si la ALTE DETALII cand completezi contractul de umnca in revisal si iti va aparea pe site la rubrica DETALII. :)

Scrie răspuns