REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
In REVISAL SAGA nu apare aceasta rubrica numita DETALII.Puteti da mai multe relatii?
Cred ca GramaC921 s-a referit ca la apasarea butonului ">>" apare o coloana numita "detalii contract" si daca completezi aceas casuta vei pute vizualiza informatiile introduse si pe "server 500".
Dupa parerea mea este un lucru in plus completarea acelei casute, in mod normal cei de la ITM ar trebui sa ne ofere posibilitatea verificarii informatiilor incarcate.
Dupa parerea mea este un lucru in plus completarea acelei casute, in mod normal cei de la ITM ar trebui sa ne ofere posibilitatea verificarii informatiilor incarcate.
exact balasze , pt ca altfel cum sa vedem salariul daca tot il scriem ?
asta pana or' vrea si cei de la ITM sa il vedem si noi , nu doar ei .

Ultima oară modificat Dum Sep 25, 2011 8:32 pm de către gramac921, modificat 1 dată în total.
-
multumesc frumos .
La mine in REVISAL SAGA nu apare aceasta coloana "Detalii contract" chiar daca accesez ">>".Eu am facut ultimul update la versiunea 581 in 16.09.2011.Au mai fost ceva modificari dupa?
Trebuie as iti apara.
Mergi la "fisiere" -> "salariati" -> "registru de evidenta a salariatilor" -> in partea dreapta langa simbolul "binoclu" (cautare) apare si simbolul ">>", vezi si in tutorial.
Mergi la "fisiere" -> "salariati" -> "registru de evidenta a salariatilor" -> in partea dreapta langa simbolul "binoclu" (cautare) apare si simbolul ">>", vezi si in tutorial.
Era vorba de coloana "Detalii contract". Sombolul ">>" apare.
In Saga - Registru de evidenta salariati , intre rubricile "COR" si "Contract Data inceput" e acel camp "Detalii contract" unde poti pune salariul ca sa iti apara apoi pe "server 500" la rubrica DETALII 

Multumesc.Acum am vazut si eu aceasta coloana.
Bun, si daca nu am scris salariul aici pentru ca el apara in coloana Salariu, am facut o greseala de transmisie? Vreau sa stiu ca sa fac corectiile la toate firmele.
Bun, si daca nu am scris salariul aici pentru ca el apara in coloana Salariu, am facut o greseala de transmisie? Vreau sa stiu ca sa fac corectiile la toate firmele.
pai in primul rand salariul trebuie trecut la rubrica lui . In campul "Detalii contract" cel cu pricina , e optionala trecerea lui , il treci doar ca sa il poti "vizualiza" cand accesezi informatiile de pe server 500 pe internet .
Asta ca o solutie de compromis pana ITM-istii ne vor lasa sa-l vedem , dar in primul rand ar trebui sa introduca acel camp SALAR , care in prezent nu exista .
Asta ca o solutie de compromis pana ITM-istii ne vor lasa sa-l vedem , dar in primul rand ar trebui sa introduca acel camp SALAR , care in prezent nu exista .

Cei de la Team Net au dat urmatorul raspuns referitor la vizualizare casutei "salariu".
Acum eu nu inteleg un lucru (adica mai multe, dar ...). Daca eu ca si angajator desemnez o persoana care sa completeze ReviSal-ul, dupa care sa transmita fisierul pe serverul celor de la ITM, atuomat aceasta persoana cunoaste acele "date confidentiale", atunci depsre ce "confidentialitate" vorbeste?!
Deci, confidentialitatea datelor este de vina.Conform cerintelor Inspectiei Muncii cu privire la confidentialitatea datelor , accesul la informatiile complete ale contractelor de munca sunt disponibile angajatorilor doar local (in aplicatia Revisal 5.0.6) si Inspectoratelor Teritoriale de munca.
Pentru a obtine informatii cu privire la datele depuse va rugam sa contactati ITM-ul de care apartineti.
Acum eu nu inteleg un lucru (adica mai multe, dar ...). Daca eu ca si angajator desemnez o persoana care sa completeze ReviSal-ul, dupa care sa transmita fisierul pe serverul celor de la ITM, atuomat aceasta persoana cunoaste acele "date confidentiale", atunci depsre ce "confidentialitate" vorbeste?!
ha ha! tare de tot...pe zi ce trece cei de la TeamNet devin tot mai simpatici
pai daca am un user si o parola cu care ma loghez pe server 500 , se presupune ca nu oricine are acces la datele salariatilor .
Mai degraba ar avea acces cineva in programul Revisal ca nu are nici o protectie la "musafiri nepoftiti" .

pai daca am un user si o parola cu care ma loghez pe server 500 , se presupune ca nu oricine are acces la datele salariatilor .
Mai degraba ar avea acces cineva in programul Revisal ca nu are nici o protectie la "musafiri nepoftiti" .
-
Cum se fac corectiile in revisal din Saga? Inainte cand lucram din Saga pe revisal-ul vechi aveam posibilitatea sa aleg corectie sau modificare.
Acum operezi modificarea si modifici "data consemnarii"
am si eu o problema , imi tot da eroare si nu pot sa ma loghez , am intrat in vechiul revisal , am verificat daca pot sa vad declaratiile , am intrat fara probleme ....pe asta 500 nu vrea si basta
Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou.
Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte.
am scris in toate felurile , in cap mai am sa scriu
stiti care o fi problema ?
Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou.
Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte.
am scris in toate felurile , in cap mai am sa scriu

Never say never !