REVISAL - noua versiune

Scrie răspuns
balazse

Re: REVISAL - noua versiune

#481 Mesaj de balazse »

Dupa parerea mea, inregistrezi prima data in ReviSal-ul vechi modificare dupa care incarci pe "server 160" (vei primii si mejasul ca trebuia sa trimiti informatiile conform HG.500/2011, dar eu zic ca este bine sa transmiti), dupa care preiei contractul in ReviSal-ul nou.

galz845

#482 Mesaj de galz845 »

In revisal-ul vechi apare cu contractul "incetat" ?

ciobanum

#483 Mesaj de ciobanum »

Am trimis azi revisal, totul a fost ok, nu am avut erori, dar am constatat ca in "raport salariat" mi`a aparut de doua ori "sectorul 4" in loc de : Loc. Bucuresti sect4. La rubrica salariat am completat: judet: Bucuresti, Loc. sect 4 pentru ca asa imi apare, nu pot scrie din nou Bucuresti, asa pare setat de saga? apoi str, bl si sect. 4 In revisal la raport salariat imi apare de doua ori sectorul si nu apare Bucuresti la localitate, asa este si pe serverul itm. Stie cineva cum pot remedia greseala? Am sunat la Saga si nu au gasit problema.

ghineae609

#484 Mesaj de ghineae609 »

Lucrez in Revisal-ul din Saga si as vrea sa stiu cum pot sa trimit sporurile de weekend?
Eu le-am acordat spor si l-am introdus in stat la alte drepturi. Cum as putea sa le transmit?

herganiec

#485 Mesaj de herganiec »

sunt sporuri pemamente ? adica le dati acelasi spor luna de luna ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

herganiec

#486 Mesaj de herganiec »

daca da, ATUNCI vizionati de la minutul 2.20 si va spune ce si cum..

http://www.youtube.com/watch?v=ZErdLlSw4_c&t=2m19s
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

bolbai

#487 Mesaj de bolbai »

Buna,

Spuneti-mi va rog daca mai este necesar obtinerea codului ITM (pentru firma noua) de la 01.01.2011? Este posibil sa nu se poata face autentificarea online din acest motiv, ca firma nu s-a mai inregistrat si nu a primit cod ITM?

La pfa-urile sau ii-urile unde da eroare din cauza ca s-au modificat anumite date ale organizatiei, sa inteleg ca trebuie depus intai fisierul la ghiseu ITM? In ce format, cel generat de Saga (rvs nu il genereaza, dand acesta eroare) sau trebuie introduse datele manual in noul program Revisal de la ITM?

Multumesc anticipat!
Ioana B

balazse

#488 Mesaj de balazse »

Cod ITM doar in anumite judete au existat, de exemplu la Satu Mare nu a existat asa ceva, dar la Cluj deja s-a cerut. Nu influenteaza autentificarea.

Prima data se pare ca trebuie depus la ghiseu. Deja s-a explicat, de peste 50 de ori, ca fisierul XML generat de programu Saga trebuie validat in fisierul oficial ReviSal 5.0.6 obtinand un fisier RVS care se depune la ITM (fie la ghiseu, fie prin incarcare pe "server 500"). Validare nu inseamna introducerea informatiilor, ci doar o validare.

ciobanum

#489 Mesaj de ciobanum »

Imi poate spune cineva, va rog, cum sa completez revisalul din Saga astfel incat sa numai am problema mentionata mai sus la "angajator Bucuresti" ? Multumesc

despag

#490 Mesaj de despag »

pentru ciobanum : insista la saga sa vb cu dl Nica.
de fiecare data cand angajatii de la Saga nu au rezolvat problema ,dansu a facut-o.

eugen01

#491 Mesaj de eugen01 »

Despre "angajator Bucuresti"
- pagina 9 a acestui topic sau
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &start=120 (butois)

Inteleg ca nu e o problema a programului Saga, cat o problema a programului ITM.

popad70

#492 Mesaj de popad70 »

Daca am un contract suspendat pentru crestere copil de anul trecut trebuia sa-l declar pana pe 20 august sau pot sa-l declar pana pe 30 octombrie 2011?
Multumesc!

herganiec

#493 Mesaj de herganiec »

cat mai repede posibil dar nu mai tarziu de 30 octombrie 2011.

ghineae609

#494 Mesaj de ghineae609 »

herganiec, sporurile le dau in suma fixa dar luna asta pot sa ia spor 10 persoane si luna urmatoare 3 persoane.....in functie de cum si cine lucreaza in weekend.
Am avut control de la itm si mi-au spus ca este ok sa le dau spor in suma fixa de 20 lei dar ca trebuie sa il transmit in revisal, se pare ca tot ce se gaseste pe statul de plata trebuie transmis in revisal cu alte cuvinte toate sporurile....................

balazse

#495 Mesaj de balazse »

Nu cred ca le putem incadra la spor permanent daca intr-o luna il acord, iar in celalalt nu.
Pe blog TomaC a descris destul de bine aceasta speta.

Scrie răspuns