deducere suplimentara
deducere suplimentara
Buna seara.Cand am intrat in state de salarii am observat ca, desi nu am facut vreo modificare fata de luna trecuta, la un salariat i-mi apare deducerea suplimentara mai mare cu 100 lei.Nu gasesc explicatia. Ma ajuta cineva?
Re: deducere suplimentara
scrieti ce salariu are, cate persoane are in deducere daca a avut medicale.. Nu are cum sa dea deducere asa de capul lui..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Salariu 700 lei, program lucru 8 ore.Nu are concediu, nu are persoane in intretinere si, totusi, apare deducere suplimentara 100 lei.Acest lucru apare la un singur salariat.Specific ca pana in luna august,inclusiv, a fost totul corect.Ma intriga faptul ca nu am introdus nimic dar apare aceasta eroare.
Vrei sa zici ca in campul Deduceri personale ai 350 lei? 

Trebuie sa fie trecut o persoana in intretinere, altfel nu calculeaza doar asa singur.
Daca ai reverificat la "fisiere" -> "salariati" -> selectand angajatul si nu iti apare nimic la persoana aflate in intretinre (este posibil sa fii trecut in locul altui angajat persoana in intretinere) atunci trimite o salvare de baza de date celor de la Saga sa verifice situatia.
Daca ai reverificat la "fisiere" -> "salariati" -> selectand angajatul si nu iti apare nimic la persoana aflate in intretinre (este posibil sa fii trecut in locul altui angajat persoana in intretinere) atunci trimite o salvare de baza de date celor de la Saga sa verifice situatia.
Nu am persoane in intretinere la nici un salariat.Multumesc frumos pentru sfaturi.Am sa ma adresez celor de la Saga.
as vrea sa stiu deducerea suplimentara cum se acorda in cazul urmator..
Un angajat are 3 copii... 2 la facultate (> 18 ani si < 26ani) si unul de 14 ani.
luna trecuta unul s-a casatorit dar e tot student (dar cu sotie) acum si nu sunt angajati si nu au venituri.
angajatul meu mai beneficiaza de deducere suplimentara pt acesta casatorit?
Nu am gasit clar in legislatie poate ma lamureste cineva?
Un angajat are 3 copii... 2 la facultate (> 18 ani si < 26ani) si unul de 14 ani.
luna trecuta unul s-a casatorit dar e tot student (dar cu sotie) acum si nu sunt angajati si nu au venituri.
angajatul meu mai beneficiaza de deducere suplimentara pt acesta casatorit?
Nu am gasit clar in legislatie poate ma lamureste cineva?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Da. Faptul că e soțul soției sale nu-i anulează calitatea de copil al părinților săi 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Mersi.