ambalaje din partea firmei

danilevicis

ambalaje din partea firmei

#1 Mesaj de danilevicis »

va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: tin contabilitatea la o firma care vinde preparate din carne. vinde atat en gross cat si prin magazinele proprii. se consuma foarte multe pungi si saci de ambalat. momentan eu le achizitionez si apoi le revand la un pret usor mai mare. am vazut ca pana si la marile hipermarketuri aceste pungi mai mari trebuie sa le platesti. totusi patronul doreste ca aceste pungi, sacose si saci sa le ofere clientilor din partea firmei. adica sa fie gratuite.as dori sa stiu cum ar trebuie sa ma inregistrez in contabilitate a.i. sa imi recuperez banii platiti pe aceste sacose. mentionez ca din totalul de ambalaje achizitionate doar jumatate se recupereaza prin revanzare , cealalta jumatate fiind consumata la ambalare in procesul de productie(pt anumite sortimente de marfa). astept cu nerabdare o parere si multumesc anticipat

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

ori 604 ori 3023
mai mult spre 3023

danilevicis

#3 Mesaj de danilevicis »

adica sa dau totul pe cheltuiala, nu? si nu mai pot sa recuperez ,nu?

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

ce sa recupereri daca le dai gratis ?

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

oricum mersi de raspuns. am postat si pe conta.ro si nu mi a raspuns nimeni. acolo e tare aglomeratie. nu mai apuca nimeni sa iti vada intrebarea chiar daca e mai simpla. na. ca am facut o antireclama la un site care oricum e folositor nu spun. dar am stiut ca mai repede mi se va raspunde aici. :evil:

danilevicis

#6 Mesaj de danilevicis »

da.scuze ai foarte mare dreptate. mai era ideaa sa le dau gratis. dar sa le ascund in pret intr un fel. dar asta e gandire comunista recunosc. nu stiu de ce dar ma gandeam ca cei de la hipermarketuri au ei o strategie de a si recupera pungile alea care le dau cu duiumul free. scuze inca o data :oops:

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

le "recuperezi" din pretul marfii care o vinzi
se vede la sfarsit de luna din diferenta dintre clasa 6 si 7

Scrie răspuns