va rog sa mi spuneti daca stiti ce cod caen ar trebui sa ma pt urmatorul lucru :
detinem un cantar si vrem sa prestam servicii catre pers fizice si juridice (adica sa i lasam sa cantareasca contra cost)
multumesc
cod caen
Re: cod caen
pai nu gasesc ...
si la reg com au spus tot la fel ,sa caut eu .
ma gandeam ca presteaza cineva asemenea servicii...
si la reg com au spus tot la fel ,sa caut eu .
ma gandeam ca presteaza cineva asemenea servicii...
9604
Activitati de intretinere corporala
vedeti daca va incadrati la CAEN-ul asta
Activitati de intretinere corporala
vedeti daca va incadrati la CAEN-ul asta
Never say never !
Asta e tare de tot
Activități de întreținere corporală. Și, cam cum s-ar întreține corporal o persoană juridică?
Dacă am înțeles eu bine, aveți un cântar și vreți să permiteți unor solicitanți diverși, fie ei persoane fizice sau juridice, să-l utilizeze pentru cântărirea unor obiecte diverse deținute de aceștia.
E corect ce am înțeles?
Dacă da, puteți apela la două variante: codul 9609, așa cum s-a scris și anterior, sau puteți închiria cântarul caz în care puteți folosi codul 7739

Activități de întreținere corporală. Și, cam cum s-ar întreține corporal o persoană juridică?
Dacă am înțeles eu bine, aveți un cântar și vreți să permiteți unor solicitanți diverși, fie ei persoane fizice sau juridice, să-l utilizeze pentru cântărirea unor obiecte diverse deținute de aceștia.
E corect ce am înțeles?
Dacă da, puteți apela la două variante: codul 9609, așa cum s-a scris și anterior, sau puteți închiria cântarul caz în care puteți folosi codul 7739
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
hmmm...." sa cantareasca" sau ..."sa se cantareasca" ?