incerc sa fac actualizarea si sa cand scriu codul de activare din contul de pe site zice ca nu este bun.
in momentu in care incerc sa fac actualizarea sunt conectata la internet.
care sunt pasii pt actualizare?
actualizare
Re: actualizare
vorbiti maine la Suport Saga si veti primi alte coduri.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Incearca sa completezi casuta cu "utilizator" si "parola" si apesi pe "accept" fara sa treci nimic la cod de activare.
-
Am aceeasi problema si mai grav este ca-mi actualizeaza versiunea SAGA C 282 in loc de versiunea curenta 382, codul de activare primit pe e-mail nu-l accepta.
Sa nu cumva sa fi instalat programul in alta parte.
Sa spunem ca aveti instalat programul in D:\SAGA_bun, si cand dati actualizare SAGA se duce in: C:\SAGA C.3.0.
Desi este imposibil o astfel de situatie cred ca se intampla exact asa: aveti instalat programul intr-un loc cu care lucrati si biata SAGA, de nebuna (ca ati brutalizat-o cu instalri in atatea directoare) actualizeaza si ea unde mai gaseste loc.
Aveti mila ca de pe urma lui SAGA castigati banutii de papa.

Sa spunem ca aveti instalat programul in D:\SAGA_bun, si cand dati actualizare SAGA se duce in: C:\SAGA C.3.0.
Desi este imposibil o astfel de situatie cred ca se intampla exact asa: aveti instalat programul intr-un loc cu care lucrati si biata SAGA, de nebuna (ca ati brutalizat-o cu instalri in atatea directoare) actualizeaza si ea unde mai gaseste loc.
Aveti mila ca de pe urma lui SAGA castigati banutii de papa.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!