Din greseala(a parut ca nu mi-a luat inregistrarea initiala) am introdus un salariat de doua ori in REVISAL nou, acelasi contract, la numai doua minute.
Ce se poate intampla si cum se repara eroarea.
In formatul vechi nu apareau doua inregistrari, in cel nou mi se pare ca informatiile afisate sunt mult mai reduse(ca rapoarte de preluare).
Inregistrare dubla in REVISAL nou
Re: Inregistrare dubla in REVISAL nou
În ce program ați introdus același contract de 2 ori? În SAGA? Dacă, da, ștergeți poziția suplimentară.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Inregistrare dubla in REVISAL nou
Daca ai transmis de 2 ori. Asa am facut si eu ieri, datele se suprascriu.
Doar sa nu fi transmis modificat.
Am dat ieri mail la [email protected] si le-am spus ca am transmis de 2 ori acelasi lucru la distanta de 2 minute, fiindca am crezut ca se incarca automat. Cum nu s-a incarcat, am crezut ca nu am apasat eu pe ce trebuie si am mai transmis inca o data.
Mi-au raspuns:
"Am inregistrat sesizarea dumneavoastra cu numarul 12711.
Datele depuse nu se dubleaza se suprascriu. Ultimul fisier depus este considerat ca fiind cel valid.
Raman la dispozitia dumneavoastra pentru orice nelamurire."
Cred ca e ok acum.
Doar sa nu fi transmis modificat.
Am dat ieri mail la [email protected] si le-am spus ca am transmis de 2 ori acelasi lucru la distanta de 2 minute, fiindca am crezut ca se incarca automat. Cum nu s-a incarcat, am crezut ca nu am apasat eu pe ce trebuie si am mai transmis inca o data.
Mi-au raspuns:
"Am inregistrat sesizarea dumneavoastra cu numarul 12711.
Datele depuse nu se dubleaza se suprascriu. Ultimul fisier depus este considerat ca fiind cel valid.
Raman la dispozitia dumneavoastra pentru orice nelamurire."
Cred ca e ok acum.