REVISALUL NOU CREEAZA PROBLEME
REVISALUL NOU CREEAZA PROBLEME
revin si eu cu o problema cu care ma confrunt deoarece am incetat contractul la o persoana si in revisal nu imi arata data incetarii si motivul.
Mai grav este ca persoana treb sa intre in somaj si nu ii primeste doasrul ca nu se vede in revisal. Mai nou la somaj se verifica revisalul de la itm exista un protocol incheiat intre institutii.
La toate firmele la care am facut incetari nu apar in revisal. Mai ciudat este ca la o firma din 5 incetari una singura apare, daca era ceva gresit nu aparea nici una.
Mu stiu ce sa mai zic, cred ca e o problema cu acest revisal nou, pe cel vechi nu era nici o problema.
Itm-ul spune ca noi nu facem fisierele bine, cei de la saga le-am trimis o baza mi-u zis ce sa fac le-am trimis o captura de ecran au zis ca asa trebuie dar tot nu merge la itm.
Voi ceilalti ati avut problema asta.
Va rog frumos spuneti-mi cum ati facut voi ca inebunesc cu revisalu asta.
Am trimis azi noapte si de 5 ori revisalu la o firma, la mine pe online imi apar incetat dar la itm nu apare nimic.
Daca e gresit de ce nu imi da eroare la preluare.
Am lucrat si am facut rvs pe programul lor si nu imi zice nici o eroare.
astept raspunsul vostru
baciul
stima
Mai grav este ca persoana treb sa intre in somaj si nu ii primeste doasrul ca nu se vede in revisal. Mai nou la somaj se verifica revisalul de la itm exista un protocol incheiat intre institutii.
La toate firmele la care am facut incetari nu apar in revisal. Mai ciudat este ca la o firma din 5 incetari una singura apare, daca era ceva gresit nu aparea nici una.
Mu stiu ce sa mai zic, cred ca e o problema cu acest revisal nou, pe cel vechi nu era nici o problema.
Itm-ul spune ca noi nu facem fisierele bine, cei de la saga le-am trimis o baza mi-u zis ce sa fac le-am trimis o captura de ecran au zis ca asa trebuie dar tot nu merge la itm.
Voi ceilalti ati avut problema asta.
Va rog frumos spuneti-mi cum ati facut voi ca inebunesc cu revisalu asta.
Am trimis azi noapte si de 5 ori revisalu la o firma, la mine pe online imi apar incetat dar la itm nu apare nimic.
Daca e gresit de ce nu imi da eroare la preluare.
Am lucrat si am facut rvs pe programul lor si nu imi zice nici o eroare.
astept raspunsul vostru
baciul
stima
Re: REVISALUL NOU CREEAZA PROBLEME
Eu am fost în situația asta. Am dat un mail la ITM, de fapt la suport registru și am întrebat de ce eu ăl văd încetat și cei de la șomaj îl văd activ, din moment ce și eu și cei de la șomaj se presupune că vedem informații din aceiași bază de date.
Răspunsul, alambicat și destul de incoerent, dădea de înțeles că problema era la ANOFM. Ca urmare, am dat un mail la AJOFM Bihor în care am arătat ce s-a întâmplat și am rugat să-mi dea o soluție. Soluția redepunerii registrului ieșea din discuție, din mai multe motive: odată că nimeni nu-mi garanta că odată redepus cei de la AJOFM vor vedea informațiile, redepunerea se putea solda cu o amendă (la cum gândesc cei de la ITM
), societatea și-a îndeplinit deja toate obligațiile. Am întrebat dacă pe lângă decizia de încetare și adeverință e de ajuns să predau salariatului listarea paginii de internet a revisal, din raport preluări, în care să se vadă data înregistrării registrului, și a paginii de detalii a salariatului, de pe aceiași pagină - cea care apare dând click în raport preluări pe fișierul transmis și expandând detaliile salariatului.
Și am primit răspuns că într-adevăr poate fi o problemă la ei și că, da, este suficient să le dau acele pagini listate, de pe registru on-line doar să scriu pe ele ceva de genul "Conform cu infomațiile înregistrate în REGES" să semnez și ștampilez.
Și s-a rezolvat problema. Persoana primește indemnizație de șomaj. Dar nervii provocați de niște funcționari obtuzi nu mi-i poate trata nimeni
Răspunsul, alambicat și destul de incoerent, dădea de înțeles că problema era la ANOFM. Ca urmare, am dat un mail la AJOFM Bihor în care am arătat ce s-a întâmplat și am rugat să-mi dea o soluție. Soluția redepunerii registrului ieșea din discuție, din mai multe motive: odată că nimeni nu-mi garanta că odată redepus cei de la AJOFM vor vedea informațiile, redepunerea se putea solda cu o amendă (la cum gândesc cei de la ITM

Și am primit răspuns că într-adevăr poate fi o problemă la ei și că, da, este suficient să le dau acele pagini listate, de pe registru on-line doar să scriu pe ele ceva de genul "Conform cu infomațiile înregistrate în REGES" să semnez și ștampilez.
Și s-a rezolvat problema. Persoana primește indemnizație de șomaj. Dar nervii provocați de niște funcționari obtuzi nu mi-i poate trata nimeni

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
MERCI TOMAC PROMPT CA DE OBICEI
asa am incercat si eu dar nu vor cei de la somaj ca ei vor sa vada in revisal modificarile...
si mai e ceva, eu cand intru in revisal online pe salariat la detalii nu imi arata nimic, doar la stare incetat si fara data de incetare.
Cum fac sa imi deschida detaliile , are un "plus" acolo si atat in rest nu mai pot VEDEA NIMIC.
STIMA
BACIUL
asa am incercat si eu dar nu vor cei de la somaj ca ei vor sa vada in revisal modificarile...
si mai e ceva, eu cand intru in revisal online pe salariat la detalii nu imi arata nimic, doar la stare incetat si fara data de incetare.
Cum fac sa imi deschida detaliile , are un "plus" acolo si atat in rest nu mai pot VEDEA NIMIC.
STIMA
BACIUL
Vor nu vor, insistă. Eu am listat răspunsul primit pe mail de la ANOFM și le-am spus să-l sune pe cel ce mi l-a trimis. Și nu au mai comentat.
Dă click pe semnul +
Dă click pe semnul +
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
sal
nu am inteles ce e cu click pe semnul plus ca am incercat si nu e activ nimic
ai pus ceva care nu pot sa-l vad
daca mai poti sa pui odata
stima
baciul
nu am inteles ce e cu click pe semnul plus ca am incercat si nu e activ nimic
ai pus ceva care nu pot sa-l vad
daca mai poti sa pui odata
stima
baciul
Buna seara,am urmatoarea problema la noul REVISAL
in primul rand nu imi functioneaza parola la REVISALUL HG 500 si trebuie sa salvez pe discheta.Am avut in luna august sporuri,sume diferite si in septembrie alte sume .Urmez pasii din video de pe site-ul Saga,adica configurez sporul in configurare salarii-sporuri apoi in fisiere-salariati si cand generez revisalul imi adauga sporul de la inceputul contractului (adica daca salariatul este angajat de la 01.01.2011 ii trece sporul de la inceput).Oare trebuie sa salvez revisalul in mai multe etape? sa incarc intai contractul,apoi sporurile din auust,apoi cele din septembrie.
Multumesc!
Adriela

Multumesc!
Adriela
Andreia
la mesajul anterior am crezut ca ai pus adresa de la ajofm bihor sa o vedem si noi.
te-ai referit la + din revisal, asa fac si eu imi apare la stare incetat dar la itm nu apare.
tot ce pot sa vad in revisal online este starea activ/incetat, ca in rest nu pot vedea data incetarii si nici motivul, asa se vede si la voi nu??
stima
baciul
te-ai referit la + din revisal, asa fac si eu imi apare la stare incetat dar la itm nu apare.
tot ce pot sa vad in revisal online este starea activ/incetat, ca in rest nu pot vedea data incetarii si nici motivul, asa se vede si la voi nu??
stima
baciul
asa e . nu cred ca e au dat la vededre la ITM toate coloanele. dar din moment ce programul lor a validat si a facut .RVS cred ca e bine transmis. Banuiesc ca e chestia doar de afisare pe site ITM.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
pt adriela11
datele se transmit cu datele si angajatii activi incapand cu 01.08.2011 nu cu 01.01.2011
sporurile permanente se adauga, normal cu luna 08 se transmite fisierul rvs, apoi daca ai avut modificari in 09 operezi modificarile si iarasi transmiti idem si in fiecare luna de acum incolo.
pt parola , faci adresa la ITM la tine si iti da alta parola .
datele se transmit cu datele si angajatii activi incapand cu 01.08.2011 nu cu 01.01.2011
sporurile permanente se adauga, normal cu luna 08 se transmite fisierul rvs, apoi daca ai avut modificari in 09 operezi modificarile si iarasi transmiti idem si in fiecare luna de acum incolo.
pt parola , faci adresa la ITM la tine si iti da alta parola .
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Multumesc.Am inteles ca se transmit cu 01.08.2011 ,dar am o problema cand adaug sporurile din septembrie ca acestea se duc peste perioada din august cu toate ca sunt sporuri diferite.Ma gandesc ca transmit o data angajarea si salariul + sporul care era in august si apoi dupa ce obtin parola transmit si sporurile din septembrie.Oare asa este corect?
Pe raportul salariatului imi arata la data angajarii 01.01.2011 si sporul tot de la data angajarii cu toate ca primul spor este din 01.08.2011 .
Multumesc frumos!

Multumesc frumos!
Andreia