registru de salariati in forma electronica

Scrie răspuns
Doriana

#16 Mesaj de Doriana »

aha....era bine ascuns butonul
mersi
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

buldanc

registrul de salariati in forma electronica

#17 Mesaj de buldanc »

e fain , dar totusi...... nu se face nimic pentru listare ?

buldanc

registru evidenta salariati in forma electronica

#18 Mesaj de buldanc »

eu ma capiat cautand in "Functie cod COR " -barman -ospatar , sunt numai sefi, parlamentari, ambasadori, -saracii oameni- care au o meserie normala nu mai au loc de astia cu ATATEA FUNCTII SI ATETEA SEFII >>>>>n-am gasit>>>>>>>>>>>>>

Doriana

#19 Mesaj de Doriana »

512301 barman, 512302 oapatar
ce era greu??
descarca-ti cor-ul si ai acolo tot in ord alfabetica
:idea:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

tirleav

#20 Mesaj de tirleav »

Am 3 colaboratori (cenzori) in baza de date cu 2 ore/luna. Registrul mi-i preia in evidenta din baza de date. Cum sa procedez sa nu-mi apara in registru pentru ca ei nu sunt salariati si nu ar trebui sa apra in registru. Sau gresesc?
Daca ii sterg din baza de date nu mai pot sa le fac state de plata. Va rog un raspuns la "chestiune".
Ultima oară modificat Lun Ian 22, 2007 3:08 pm de către tirleav, modificat 1 dată în total.

ardeleann

#21 Mesaj de ardeleann »

"partizani"

REVOLTATI-VA

Prevederea legala e ca Registrul trebuie si listat ...iar daca onor salariatul ( care este stapanul angajatorului pana la un punct-cf. legislatiei...) vrea o copie dupa fila din Registru in care e "incondeiat " electronic ... eu "scalavul " ( recte ANGAJATOR ) SUNT OBLIGAT SA-I DAU si cu specificatia " cf. cu originalul " ...
...si acum sa fim mai pe meleaguri mioritice...

Legea spune ca organului de control trebuie sa-i pui la dispozitie registrul in forma "listata"...PUNCT SI-OM MAI VEDEA"..

DECI "partizani" acum presiuni ca echipa SAGA sa termine ce-a inceput cu Registrul

spor la studiu "partizani " si revoltati-va cand platiti servicii care nu va satisfac trebuintele...v-am spus ca-n comunitate lucrurile-s mai asezate...

la buna vedere...in Bruxelles e pozitiva temperatura ...la noi cum e?

csedoa

#22 Mesaj de csedoa »

ardeleann scrie:"partizani"

REVOLTATI-VA

Prevederea legala e ca Registrul trebuie si listat ...(...)
Legea spune ca organului de control trebuie sa-i pui la dispozitie registrul in forma "listata"...PUNCT SI-OM MAI VEDEA"..

DECI "partizani" acum presiuni ca echipa SAGA sa termine ce-a inceput cu Registrul

(...)
Acum am terminat si eu de parcurs ultima versiune Revisal pusa pe site la www.inspectiamuncii.ro si zau desi am ochelari (control ofta la zi) nu am vazut nicaieri optiunea de listare si pe deasupra nu imi merge nici exportul de date :D Cu scuzele de rigoare daca gresesc dar daca cei care au realizat acest program nu au introdus aceasta optiune si au inca multe lipsuri cred ca nu putem sa cerem celor de la SAGA sa le imbunatateasca lor programul
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

herganiec

#23 Mesaj de herganiec »

abia azi a aparut varianta REVISAL 206 unde au mai schimbat una alta la registru de evidenta electrica a salariatilor.
Cum voiai sa arate listare daca nici cei de la inspectia muncii nu au afisat nimic pana acum.?
Ce a facut SAGA e ok pana acuma sigur vor urma si restul de situatii la SAGA, in functie de cum modifica astia REVISAL..
Trebuie sa vedem cum au prevazut fisierele de salvare, cum vor sa arate rapoartele dar pana nu le face REVISAL .. cred ca stam mai degraba dupa eu decat dupa SAGA.

Doar rabdare si sa nu mai ne agitam degeaba.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

alupeio117

#24 Mesaj de alupeio117 »

ca sa vedeti cine ne iubeste, va dezvalui ca am primit info certa (de la dl. Nica, dragul de el ) ca in circa 2 zile se baga var. noua a registrului, asa ca stai linistiti, dragilor !

mai, ce bine imi pare ca rezolva si treaba asta, uraaaaa :P
otilia

buldanc

registru de evidenta salariati in forma electronica

#25 Mesaj de buldanc »

multumesc Doriana ! nu le vazusem !

alupeio117

#26 Mesaj de alupeio117 »

gataaa, s-a actualizat ! ia sa vedem daca merge bine :wink:
otilia

ardeleann

#27 Mesaj de ardeleann »

csedoa

HG 161/2006 modificata cu HG 1094/2006

"Patrizane"...citeste legislatia si apoi stam de vorba...
Cf. art.7 alin.3 din HG de mai sus angajatorul la solicitarea scrisa a salariatului este obligat...citeste "compileaza" si apoi revolta-te ca nu poti respecta prevederea legala pt. ca nu ti se pune la dispozitie instrumentul " software" care sa te ajute...

lectura placuta...

csedoa

#28 Mesaj de csedoa »

ardeleann scrie:(......)" si apoi revolta-te ca nu poti respecta prevederea legala pt. ca nu ti se pune la dispozitie instrumentul " software" care sa te ajute... (....)
Ma revolt dar nu la SAGA :) Obligativitatea de a pune la dispozitie acest software este a celor de la Inspectia Muncii care nu se dezmint nici de aceasta data si au facut un lucru de (cenzurat). Daca SAGA a introdus acest registru in modulul lor asta nu inseaman ca trebuie sa faca ei imbunatatiri sau modificari la acel soft. Nu are rost sa lungesc aceasta discutie , descarca varianta oferita gratuit :D de Inspectia Muncii si arata-mi si mie unde are softul original partea cu optiunea de listare si apoi sarim si noi pe SAGA sa o introduca si ei. Eu inca nu am reusit aceasta performanta .
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

filipd

#29 Mesaj de filipd »

Analizand registrul electronic al salariatilor bag de seama ca trebuie trecut serie si numar carte de munca, stiu ca in SAGA se poate trece manual acest lucru dar s-ar putea introduce inca un camp in Salariati care sa contina aceste date pentru a putea fi preluate automat in registru.

baciul

serie nr cm

#30 Mesaj de baciul »

si cum cartile de munca sunt la itm, de unde sa scriem seria si nr.

si cei care nu au carti de munca, au doar contracte de munca ca nu se gasesc carnete de munca?

scriem numarul contractului de munca nu??

cu stima
\baciul

Scrie răspuns