registru de salariati in forma electronica
registrul de salariati in forma electronica
e fain , dar totusi...... nu se face nimic pentru listare ?
registru evidenta salariati in forma electronica
eu ma capiat cautand in "Functie cod COR " -barman -ospatar , sunt numai sefi, parlamentari, ambasadori, -saracii oameni- care au o meserie normala nu mai au loc de astia cu ATATEA FUNCTII SI ATETEA SEFII >>>>>n-am gasit>>>>>>>>>>>>>
Am 3 colaboratori (cenzori) in baza de date cu 2 ore/luna. Registrul mi-i preia in evidenta din baza de date. Cum sa procedez sa nu-mi apara in registru pentru ca ei nu sunt salariati si nu ar trebui sa apra in registru. Sau gresesc?
Daca ii sterg din baza de date nu mai pot sa le fac state de plata. Va rog un raspuns la "chestiune".
Daca ii sterg din baza de date nu mai pot sa le fac state de plata. Va rog un raspuns la "chestiune".
Ultima oară modificat Lun Ian 22, 2007 3:08 pm de către tirleav, modificat 1 dată în total.
"partizani"
REVOLTATI-VA
Prevederea legala e ca Registrul trebuie si listat ...iar daca onor salariatul ( care este stapanul angajatorului pana la un punct-cf. legislatiei...) vrea o copie dupa fila din Registru in care e "incondeiat " electronic ... eu "scalavul " ( recte ANGAJATOR ) SUNT OBLIGAT SA-I DAU si cu specificatia " cf. cu originalul " ...
...si acum sa fim mai pe meleaguri mioritice...
Legea spune ca organului de control trebuie sa-i pui la dispozitie registrul in forma "listata"...PUNCT SI-OM MAI VEDEA"..
DECI "partizani" acum presiuni ca echipa SAGA sa termine ce-a inceput cu Registrul
spor la studiu "partizani " si revoltati-va cand platiti servicii care nu va satisfac trebuintele...v-am spus ca-n comunitate lucrurile-s mai asezate...
la buna vedere...in Bruxelles e pozitiva temperatura ...la noi cum e?
REVOLTATI-VA
Prevederea legala e ca Registrul trebuie si listat ...iar daca onor salariatul ( care este stapanul angajatorului pana la un punct-cf. legislatiei...) vrea o copie dupa fila din Registru in care e "incondeiat " electronic ... eu "scalavul " ( recte ANGAJATOR ) SUNT OBLIGAT SA-I DAU si cu specificatia " cf. cu originalul " ...
...si acum sa fim mai pe meleaguri mioritice...
Legea spune ca organului de control trebuie sa-i pui la dispozitie registrul in forma "listata"...PUNCT SI-OM MAI VEDEA"..
DECI "partizani" acum presiuni ca echipa SAGA sa termine ce-a inceput cu Registrul
spor la studiu "partizani " si revoltati-va cand platiti servicii care nu va satisfac trebuintele...v-am spus ca-n comunitate lucrurile-s mai asezate...
la buna vedere...in Bruxelles e pozitiva temperatura ...la noi cum e?
Acum am terminat si eu de parcurs ultima versiune Revisal pusa pe site la www.inspectiamuncii.ro si zau desi am ochelari (control ofta la zi) nu am vazut nicaieri optiunea de listare si pe deasupra nu imi merge nici exportul de dateardeleann scrie:"partizani"
REVOLTATI-VA
Prevederea legala e ca Registrul trebuie si listat ...(...)
(...)

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
abia azi a aparut varianta REVISAL 206 unde au mai schimbat una alta la registru de evidenta electrica a salariatilor.
Cum voiai sa arate listare daca nici cei de la inspectia muncii nu au afisat nimic pana acum.?
Ce a facut SAGA e ok pana acuma sigur vor urma si restul de situatii la SAGA, in functie de cum modifica astia REVISAL..
Trebuie sa vedem cum au prevazut fisierele de salvare, cum vor sa arate rapoartele dar pana nu le face REVISAL .. cred ca stam mai degraba dupa eu decat dupa SAGA.
Doar rabdare si sa nu mai ne agitam degeaba.
Cum voiai sa arate listare daca nici cei de la inspectia muncii nu au afisat nimic pana acum.?
Ce a facut SAGA e ok pana acuma sigur vor urma si restul de situatii la SAGA, in functie de cum modifica astia REVISAL..
Trebuie sa vedem cum au prevazut fisierele de salvare, cum vor sa arate rapoartele dar pana nu le face REVISAL .. cred ca stam mai degraba dupa eu decat dupa SAGA.
Doar rabdare si sa nu mai ne agitam degeaba.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
registru de evidenta salariati in forma electronica
multumesc Doriana ! nu le vazusem !
-
csedoa
HG 161/2006 modificata cu HG 1094/2006
"Patrizane"...citeste legislatia si apoi stam de vorba...
Cf. art.7 alin.3 din HG de mai sus angajatorul la solicitarea scrisa a salariatului este obligat...citeste "compileaza" si apoi revolta-te ca nu poti respecta prevederea legala pt. ca nu ti se pune la dispozitie instrumentul " software" care sa te ajute...
lectura placuta...
HG 161/2006 modificata cu HG 1094/2006
"Patrizane"...citeste legislatia si apoi stam de vorba...
Cf. art.7 alin.3 din HG de mai sus angajatorul la solicitarea scrisa a salariatului este obligat...citeste "compileaza" si apoi revolta-te ca nu poti respecta prevederea legala pt. ca nu ti se pune la dispozitie instrumentul " software" care sa te ajute...
lectura placuta...
Ma revolt dar nu la SAGAardeleann scrie:(......)" si apoi revolta-te ca nu poti respecta prevederea legala pt. ca nu ti se pune la dispozitie instrumentul " software" care sa te ajute... (....)

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
serie nr cm
si cum cartile de munca sunt la itm, de unde sa scriem seria si nr.
si cei care nu au carti de munca, au doar contracte de munca ca nu se gasesc carnete de munca?
scriem numarul contractului de munca nu??
cu stima
\baciul
si cei care nu au carti de munca, au doar contracte de munca ca nu se gasesc carnete de munca?
scriem numarul contractului de munca nu??
cu stima
\baciul