tot revisal

rubensm

Re: tot revisal

#16 Mesaj de rubensm »

Da, asa e. Va multumesc mult, puteam sa incerc pana maine ca nu as fi reusit fara voi.incerc acum sa-l trimit

balazse

#17 Mesaj de balazse »

Deci ai incarcat fisierul XML in programul ReviSal (offline) pus la dispozitie de ITM -> ai validat fisierul -> ti s-a creat fisierul RCS -> te-ai autentificat online aici https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/A ... riRegistre -> ai apasat pe imaginea cu "dosarul galben" -> ai selectat fisirul RVS -> ai apasat "prealuare registru" -> si aici ti-a dat mesajul "Formatul fisierului este invalid Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract"?

(vad ca deja am intarziat un pic cu intrebarea :D )

rubensm

#18 Mesaj de rubensm »

da, acestia sunt pasii parcursi eronat de mine, din fericire cu ajutorul vostru am gasit solutia.Va multumesc

rubensm

#19 Mesaj de rubensm »

In versiunea aceasta dupa transmitere nu mai avem acces la vizualizarea datelor transmise?

balazse

#20 Mesaj de balazse »

Ba da. Da un click pe randul in care iti apare fisierul atasat si numarul de inregistrare si ti se deschide o fereastra in care iti apar cateva informatii, din pacate nu iti apar informatiile legate de salarii (pentru moment, cine stie poate o sa ne lasa sa ne si verificam).

apetrem

#21 Mesaj de apetrem »

Ce credeti ca scrie pe prima pagina de aplicatii utile a itmbrasov.ro ?
"Fisierul XML generat din SAGA trebuie validat in aplicatia Revisal 5.0.6. Va rezulta un fisier cu extensia RVS care poate fi incarcat online."
:)
Marian Apetre

balazse

#22 Mesaj de balazse »

:lol:

ferenta

#23 Mesaj de ferenta »

:lol: :lol: Bieții de ei, cred că nici nu și-au dat seama că ne fac publicitate gratuită!!! (și bineînțeles de bine).
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

ferenta

#24 Mesaj de ferenta »

Sau poate ne urmăresc pe forum întrebările pe această temă și s-au gândit să ne dea o mână de ajutor.Ce drăguți,nu? :)
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns