NIR LA PRET DE VANZARE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vasilec502

Re: NIR LA PRET DE VANZARE

#16 Mesaj de vasilec502 »

... daca nu se tipareste...cum sa-l dau??? Nu am inventat eu nir cu 12 coloane... retail- nir la pret de vanzare... pretul afisat trebuie sa corespunda cu pretul din nir... Eu chiar doresc sa tiparesc acest nir... !!! Nu stiu de ce par ca sunt din alt film ..?! Daa politie comunitara... dar apartine de locale...de primarie !

balazse

#17 Mesaj de balazse »

vasilec502 scrie:... am un alt soft, pe o alta firma care atunci cand introduce marfa in depozit, tipareste nir la pret de achizitie, iar cand baga marfa in punctul de lucru nir-ul este cu 12 coloane- la pret de vanzare.
Atunci iti creezi si tu o gestiune la pret de vanzare, care ar fi o prostie la o evidenta cantitativ-valorica, si le generezi prostia care il vor daca neaparat asta vrei si nu iti poti sustine ceea ce este corect.

bencheac214

#18 Mesaj de bencheac214 »

Articole/Gestiuni/Gestiunea dorita- se bifeaza casuta "La pret de vanzare" astfel o sa apara automat in NIR pretul de vanzare al fiecarui articol, daca acestea au setat pretul de vanzare in nomenclatorul de articole, insa o sa fie nevoie sa se faca proces verbal de schimbare pret la fiecare modificare a pretului de vanzare.

Eu asa procedez, sper sa va fie de ajutor.

tomac

#19 Mesaj de tomac »

Nu există bază legală pentru asta. Vedeți OMFP 2634. Nici NIR nu e neapărată nevoie dacă e cantitativ-valoric.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns