NIR LA PRET DE VANZARE
-
NIR LA PRET DE VANZARE
Buna ziua!
Emitem bon fiscal din saga si folosim casa de marcat ca imprimanta fiscala. Gestiunea este cantitativ-valorica. As dori sa tiparesc NIR la pret de vanzare. Acum nu reusesc decat la pret de achizitie.Multumesc.
Emitem bon fiscal din saga si folosim casa de marcat ca imprimanta fiscala. Gestiunea este cantitativ-valorica. As dori sa tiparesc NIR la pret de vanzare. Acum nu reusesc decat la pret de achizitie.Multumesc.
Re: NIR LA PRET DE VANZARE
N-ai nevoie.
-
buna seara ...
aceeasi prb si la mine
doresc sa listez nir-ul si cu pretul de vanzare trecut in el cum fac?
nu intreb daca trebuie sau nu...si vreau sa-l listez cu pretul de vanzare inclus cum fac...
este completat in intrari dar la tiparire nu apare!
aceeasi prb si la mine
doresc sa listez nir-ul si cu pretul de vanzare trecut in el cum fac?
nu intreb daca trebuie sau nu...si vreau sa-l listez cu pretul de vanzare inclus cum fac...
este completat in intrari dar la tiparire nu apare!
Nu se poate. S-a permis completarea acelei rubrici sa ajute utilizatorul.
-
am un control de la primarie si tembela aia cere ca pe nir sa fie si pretul de vanzare...si nu stai sa duc munca de lamurire ce nu trebuie..
Daca evidenta este la pret de achizitie (mai ales daca discutam de o evidenta la pret de achizitie) cum doreste sa vada receptie la pret de vanzare?
Daca controlul nu intelege ca nu este obligatoriu atunci trebuie sa ii explici ca cere prostie.
Daca controlul nu intelege ca nu este obligatoriu atunci trebuie sa ii explici ca cere prostie.
-
eu stiu ca cere o prostie...dar patroana ( ca ea sta la discutii cu ei) insista sa prezinte sa termine mai repede cu ei
Ce treabă ar avea primăria cu nir-urile sau prețurile de vânzare ale unei firme?Eventual poate prețul de vânzare în cazul unei livrări/prestare de serviciu, efectuate de acea firmă!!!Iar în acest caz firma a emis factură, bon fiscal...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Patroana trebuie pus sa citeasca legislatie, si doar dupa aceea sa ceara prostii. 

-
voi nu intelegeti ca nu patroana cere asa aberatii ci aia de la primarie....patroana a zis ca sa -I dam ce cere ca sa plece ..sa termine verificarea...
ca nu vrea sa stea la discutii cu aia
ca nu vrea sa stea la discutii cu aia
Ba da am inteles, dar nici ea nu poate sa zica sa le dai ce nu exista, chiar daca vrea sa scape cat mai repede.
-
... am un alt soft, pe o alta firma care atunci cand introduce marfa in depozit, tipareste nir la pret de achizitie, iar cand baga marfa in punctul de lucru nir-ul este cu 12 coloane- la pret de vanzare. In contabilitate depozitul are stocuri la pret de acgizitie, iar punctul de lucru este incarcat cu marfa la pret de vanzare. Toate astea in timp ce exista si stocuri- adica, cantitativ-valoric. Inainte putem sa fac din saga acest lucru. Sunt utilizator din 2007. Si da, primaria prin directia economica, iti verifica toate documentele...
Ok.Recunosc că eu nu am știut lucrul ăsta, că și primăria mai este organ de control la firme!În fine...vasilec502 scrie:... Si da, primaria prin directia economica, iti verifica toate documentele...

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
Eu stiam de politie nu de primarie
In curand o sa aiba voie sa ne controleze oricine
In curand o sa aiba voie sa ne controleze oricine

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
da-i un nir de intrare unde apare automat si pretul de vanzare
n.i.r (nota intrare receptie), nici nu mi se pare corect spus nir la pret de vanzare
banuiesc ca vrea sa vada ca pretul cu care il vinzi il ai stabilit dinainte.si asta se vede foarte clar din nir , acolo ai rubrica pretului de vanzare ,care apare doar daca il treci manual (in cazul unui produs nou sau il ia automat cand acea marfa ai mai avuto in stoc) trebuie doar sa dai tab pana la capat
n.i.r (nota intrare receptie), nici nu mi se pare corect spus nir la pret de vanzare
banuiesc ca vrea sa vada ca pretul cu care il vinzi il ai stabilit dinainte.si asta se vede foarte clar din nir , acolo ai rubrica pretului de vanzare ,care apare doar daca il treci manual (in cazul unui produs nou sau il ia automat cand acea marfa ai mai avuto in stoc) trebuie doar sa dai tab pana la capat