impozit forfetar

cretum

#16 Mesaj de cretum »

Este validata dar imi spune ca nu am completat impozitul.Eu vin cu balantele de anul trecut validate inchiderile luna de luna.Totul e in ordine dar nu stiu de ce nu imi pune programul impozitul minim.Mie nu imi este greu sal pun dar vroiam sa stiu cauza.Multumesc

cretum

#17 Mesaj de cretum »

Mai vin cu mentiunea ca la 30 dec 2008 am depus declaratie pe proprie raspundere in loc de bilant ca nu desfasurase activitate de la infiintare

cretum

#18 Mesaj de cretum »

Va rog frumos poate a mai avut cineva aceasta situatie si imi spune si mie cum a rezolvato. Multumesc

teodorg133

#19 Mesaj de teodorg133 »

cretum scrie:Mai vin cu mentiunea ca la 30 dec 2008 am depus declaratie pe proprie raspundere in loc de bilant ca nu desfasurase activitate de la infiintare
Ia incearca sa faci bilantul la 31 dec 2008, in program...doar asa, sa-si ia datele...stiu eu :roll: ...
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

catanal

#20 Mesaj de catanal »

Buna ziua. Cu o rugaminte vin si eu sa -mi spuneti daca a mai aparut ceva in legatura cu impozitul minim pe micro in afara de OUG 34 /2009 care clar spune ca si micro platesc impozitul minim. Pentru ca am vrut sa depun o declaratie cu impozitul forfetar si nu aprimito pentru ca au zis ca micro nu platesc impozit minim . Multumesc

cretum

#21 Mesaj de cretum »

am devalidat tot inclusiv dec. ,am facut bilantul ,am validat totul la 30 iunie dar tot aia e situatia. Ma gindesc ,ca poate nu se plateste in situatia aceasta (firma fiind pe pierdere anul acesta)

apetrem

#22 Mesaj de apetrem »

catanal scrie:Pentru ca am vrut sa depun o declaratie cu impozitul forfetar
si nu aprimit-o pentru ca au zis ca micro nu platesc impozit minim.
Sa dea in scris; Sa scrie pe declaratie si sa semneze.
Sau, depune declaratia prin posta ...

catanal

#23 Mesaj de catanal »

deci nu este nimic nou care sa anuleze oug 34 . Multumesc

teodorg133

#24 Mesaj de teodorg133 »

cretum scrie:am devalidat tot inclusiv dec. ,am facut bilantul ,am validat totul la 30 iunie dar tot aia e situatia. Ma gindesc ,ca poate nu se plateste in situatia aceasta (firma fiind pe pierdere anul acesta)
N-are nimic cu pierderea anului 2009...e ceva...introdu manual "cu mana" :wink: ca sa scapi de ea :wink:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]

cretum

#25 Mesaj de cretum »

carevasazica la micro cu impozit pe venit nu se aplica impozitul forfetar?

catanal

#26 Mesaj de catanal »

asa mi sa spus

cretum

#27 Mesaj de cretum »

Am doua micro si atunci ce dumnezeu o sa fac ? Din program reese ca platesc impozit minim si finantele spun nu.Eu nu am fost cu declaratiile sa vad ce spun cei de la Bacau Mai asteptam si pe alti utilizatori care au fost la finante .

teodorg133

#28 Mesaj de teodorg133 »

cretum scrie:carevasazica la micro cu impozit pe venit nu se aplica impozitul forfetar?
BA DAAA !!!

OG 34: pct.8. Articolul 107 va avea următorul cuprins:
˝Cota de impozitare
Art. 107. (1) Cota de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor este: 2% în anul 2007; 2,5% în anul 2008; 3% în anul 2009.
(2) În situatia în care impozitul datorat de microîntreprinderi este mai mic decât impozitul minim anual, prevăzut la art. 18 alin.(3), acestea sunt obligate
la plata impozitului la nivelul acestei sume.
[/color]

apetrem

#29 Mesaj de apetrem »

cretum scrie:Am doua micro si atunci ce dumnezeu o sa fac ? Din program reese ca platesc impozit minim si finantele spun nu.Eu nu am fost cu declaratiile sa vad ce spun cei de la Bacau Mai asteptam si pe alti utilizatori care au fost la finante .
Mai oameni buni, atentie cu cine vorbiti de la "finante"!
Ca la sfaturi pe gura toti sunt destepti!

Aveti incredere in ce zic colegii de pe forum.
Stiu cativa care dau clasa la orice "finantist" :)

cretum

#30 Mesaj de cretum »

Am incredere totala in utilizatori de pe forum . Am fost ajutata in situati nenumarate dar ma ingrijoreaza nivelul de informare a angajatilor de la finante.Pina una alta ne poarta pe drumuri .

Scrie răspuns