Mesajul este explicit
Daca nu aveti operatiuni si se depune D394 pe zero nu trebuie declarate seriile facturilor
D394 PE LUNA OCTOMBRIE 2016
- fagarasa176
Re: D394 PE LUNA OCTOMBRIE 2016
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, deoarece incerc sa sun la Saga de cateva zile si nu raspunde nimeni...
Initial am avut aceeasi eroare in recipisa, cum ca trebuie sa modific plaja de facturi alocata. Am observat ca nu aveam ultima versiune a Saga, am instalat-o, iar acum cand incerc sa creez PDF-ul pt D394, ma avertizeaza ca documentul nu a fost validat, sa verific fisierul de erori atasat.
Intrebarea este, unde gasesc fisierul de erori? Nu este in acelasi folder cu D394.
Multumesc frumos!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, deoarece incerc sa sun la Saga de cateva zile si nu raspunde nimeni...
Initial am avut aceeasi eroare in recipisa, cum ca trebuie sa modific plaja de facturi alocata. Am observat ca nu aveam ultima versiune a Saga, am instalat-o, iar acum cand incerc sa creez PDF-ul pt D394, ma avertizeaza ca documentul nu a fost validat, sa verific fisierul de erori atasat.
Intrebarea este, unde gasesc fisierul de erori? Nu este in acelasi folder cu D394.
Multumesc frumos!
-
In stinga sus ,in formular ai semnul unei agrafe unde poti vizualiza erorile...
-
Multumesc frumos!
-
Am si eu speta aceasta la dec'16 ? Ma puteti ajuta cu un raspuns?vranceam scrie:Am o situatie ciudata.Factura furnizor DEDEMAN care contine 2 produse cu TAXARE INVERSA si restul cu cota normala 20.
Cum inregistrez intrucat optiunea de TAXARE INVERSA este pe factura nu pe fiecare produs in parte.Sa o sparg in doua,nu va corespunde nr facturi in D394!?.Multumesc!
Multumesc!
Ultima oară modificat Dum Ian 08, 2017 7:49 pm de către anghelutai211, modificat 1 dată în total.
Bine ai venit pe forum!
Il inregistrezi ca doua facturi. Daca doresti in D.394 verifici nr de facturi si corectezi manual daca este necesar.
Il inregistrezi ca doua facturi. Daca doresti in D.394 verifici nr de facturi si corectezi manual daca este necesar.