impozit profit trimestrul iv
Re: impozit profit trimestrul iv
am facut asa si iam dat actualizare date dar tot imi apare expresie de calcul gresita
Înseamnă că nu ați făcut ceva bine.
Dacă nu vă descurcați, trimiteți o salvare a bazei de date pe mail, la SAGA să vă ajute ei. După ce trimiteți datele nu mai culegeți nimic la acea firmă până ce nu vi se trimite și restaurați arhiva de la SAGA.
Dacă nu vă descurcați, trimiteți o salvare a bazei de date pe mail, la SAGA să vă ajute ei. După ce trimiteți datele nu mai culegeți nimic la acea firmă până ce nu vi se trimite și restaurați arhiva de la SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asa o sa fac iti multumesc mult.
stiti ce am facut pana la urma am zis asta este am dat actualizare formule si dupa ce iam dat am dat actualizare date si sa rezolvat.va multumesc la toti
-
Sunt de-a dreptul revoltata si nu stiu cum sa explic managerilor firmei aceasta situatie :
-daca socotesc impozit/profit de la inceputul anului, imi reiese la trim.4 de plata 21193
-daca socotesc pe 2 perioade fiscale diferite , imi iese de plata pe trim.4 suma de 65968
Societatea NU a platit impozit minim in nici unul din primele 3 trimestre. Este revoltator sa ne oblige sa declaram/platim cu 44 775 mai mult, dupa ce am platit atata impozit in primele 3 trimestre.
Sper din tot sufletul sa-mi primeasca o singura D101, altfel e jale. Diferenta e mult prea mare.
-daca socotesc impozit/profit de la inceputul anului, imi reiese la trim.4 de plata 21193
-daca socotesc pe 2 perioade fiscale diferite , imi iese de plata pe trim.4 suma de 65968
Societatea NU a platit impozit minim in nici unul din primele 3 trimestre. Este revoltator sa ne oblige sa declaram/platim cu 44 775 mai mult, dupa ce am platit atata impozit in primele 3 trimestre.
Sper din tot sufletul sa-mi primeasca o singura D101, altfel e jale. Diferenta e mult prea mare.
Dar în cazul relatat de dvs. ca pe primele trei trimestre ati datorat, declarat şi achitat impozit pe profit mai mare decât impozit minim, atunci o singură decl.101 trebuie depusă.Insă nu sunt de acord să vă iasă rezultate diferite chiar dacă faceţi calcul separat pe cele două perioade.Părerea mea e că trebuie să iasa acelaşi rezultat pe trim IV.Atunci ceva nu e bine la modul cum faceţi calculul.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Daca sunt cheltuieli de protocol, sponsorizare, ajutor social etc concentrate mai mult in trim .4, atunci socoteala nu mai iese la fel ca atunci cand stabilesti impozitul cumulat de la inceputul anului, pentru ca bazele de stabilire a deductibilitatii acestora difera f.mult, iar unele pot deveni integral nedeductibile.
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 42559.html
(vedeti si acest articol)
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 42559.html
(vedeti si acest articol)
mie unu mi-ar fi rusine sa mai scriu pe forum in locul vostru
s-a explicat de mai multe ori, o data eu, o data toma care sunt situatiile cand se calculeaza fractionat
e asa greu de inteles, vreti sa facem o schema desenata?
s-a explicat de mai multe ori, o data eu, o data toma care sunt situatiile cand se calculeaza fractionat
e asa greu de inteles, vreti sa facem o schema desenata?
DA VREM SA NE FACI TU O SCHEMA DESENATA!
100euro
Pai este ieftin !!!!! Daca imparti suma la cati utilizatori urmaresc raspunsurile tale , vei vedea ca nu ne costa mai nimic pe fiecare in parte . Asa ca hai . Spune unde trimitem banii ! 

Problema e ca schema ar trebui trimisa celor de la finante, ei au innebunit lumea cu afirmatiile lor.
La noi finantele sustin ca toti contribuabilii trebuie sa depuna doua declaratii 101.
La noi finantele sustin ca toti contribuabilii trebuie sa depuna doua declaratii 101.
Și vă luați după ce zic ei? Sau depuneți cum știți că e bine
?

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Bineinteles ca depun asa cum stiu ca e bine si cum s-a scris si aici.
Dar parerile lor raspandite prin tara -zic eu cu un oarecare interes- au generat atatea controvese
Dar parerile lor raspandite prin tara -zic eu cu un oarecare interes- au generat atatea controvese
-
stiu ca iar va bodogani septimiuv, dar...
...poate mai sunt ca mine:D
am citit de 4 ori acest topic...de fiecare data am mai inteles cate ceva...dar mai am nelamuriri...
- pt primele 3 trim am platit impozit minim ca am avut profit...
- in ecranul impozit profit am ales perioada 01.10.2010-31.12.2010...si a iesit impozit profit 746...contabilizat...doar ca in 100 imi preia 630...impozit care reiese daca aleg la perioada 01.01.2010-31.12.2010....
- am inteles ca tb sa debifez in 100 impozitul pe profit si voi avea doar impozitul pe venit din salarii...
- nu am cheltuieli de protocol si nici cu sponsorizari
intrebari:
1- dc imi apar acei 630 daca eu aleg perioada 01.10.2010-31.12.2010????....cu toate ca in 101 imi preia la rd 24 746 lei...
2- nu am inteles cu cele 2 declaratii 101...prima o depun cu 746 si a doua cu 630?

am citit de 4 ori acest topic...de fiecare data am mai inteles cate ceva...dar mai am nelamuriri...
- pt primele 3 trim am platit impozit minim ca am avut profit...
- in ecranul impozit profit am ales perioada 01.10.2010-31.12.2010...si a iesit impozit profit 746...contabilizat...doar ca in 100 imi preia 630...impozit care reiese daca aleg la perioada 01.01.2010-31.12.2010....
- am inteles ca tb sa debifez in 100 impozitul pe profit si voi avea doar impozitul pe venit din salarii...
- nu am cheltuieli de protocol si nici cu sponsorizari
intrebari:
1- dc imi apar acei 630 daca eu aleg perioada 01.10.2010-31.12.2010????....cu toate ca in 101 imi preia la rd 24 746 lei...
2- nu am inteles cu cele 2 declaratii 101...prima o depun cu 746 si a doua cu 630?