declaratie inventar sanatate
Re: declaratie inventar sanatate
asa cum este acolo , asa il trimit , cum arata, ca un carnat 

Never say never !
mie imi cere codul PIN de la card....
mai si glumim ca altfel ne ia dracu' 

Cred ca ceea ce este la CASMB este mai aproape de realitate
Ceea ce a dat Gorjul si Muresul este o aberatie, n-are nicio logica si nici macar nu se pot "culege" date din acel formular. Ala este un formular de "fite"....
Adresa pe care trimitem mizeriile de declaratii inventar este (pentru Bucuresti):[email protected]
Ceea ce a dat Gorjul si Muresul este o aberatie, n-are nicio logica si nici macar nu se pot "culege" date din acel formular. Ala este un formular de "fite"....
Adresa pe care trimitem mizeriile de declaratii inventar este (pentru Bucuresti):[email protected]
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
@paturcai
ai luat certificatul fiscal ? sau trimiti inainte pe adresa aia ?
ai luat certificatul fiscal ? sau trimiti inainte pe adresa aia ?
Never say never !
va rog sa-mi spuneti daca am avut parole pt trimiterea decl on-line la sanatate si acum imi instalez SIUI ma ajuta sau trebuie sa iau cheia de activare?cu multumiri
o sa le trimitem dupa adresele noastre , nu trebuie sa te loghezi la SIUI
Never say never !
dar cine nu a avut parola de trimitere online poate sa trimita la adresa aceea de mail decl inventar?
La Bacau casa de sanatate cere cert. fiscal numai ptr. firmele care au de recuperat.
din comunicatul de presa :gramac921 scrie:parca greu le era celor de la casa de sanatate sa-si ia ce date vor de la ANAF....ce putori dom'le
"Datele cuprinse în certificatele de atestare fiscală privind contribuţia pentru
concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate inclusiv accesoriile aferente
pe ani fiscali vor fi transmise direct Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de către
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală."
or fi citit postarea mea de ieri si ...s-au simtit

care comunicat mon cher?
-
Dar "se vede" ca au de recuperat din certificatul fiscal?cretum scrie:La Bacau casa de sanatate cere cert. fiscal numai ptr. firmele care au de recuperat.

SUPERRR !!! Cred ca cei de la finante au inebunit cand au vazut cozile pentru depunere dosare si............s-au luat de cnas

Never say never !
-
Am fost azi (08.02.2011) la Casa de sanatate Constanta cu Declaratia inventar sa intreb daca trebuie depusa si daca este pe zero. Mi s-a spus ca nu depun decat cei care au sume de recuperat nu si cei pe zero, conform documentatiei pe care o au ei.