certificat digital
Re: certificat digital
Declaratia 150 trebuie sa aiba atasate:
- copie a cartii de indentitate a imputernicitului (pe numele cui este certificatul digital emis)
- un exemplar din documentul de confirmare (cel pe care vi l-a trimis autoritatea emitenta a certificatului) pe care l-ati trimis cand v-ati inregistrat pe site-ul ANAF
- imputernicire sau procura notariala. Ori procura ori imputernicire. Procura se va face numai pentru persoanele care nu sunt angajate la firma pentru care s-a solicitat certificatul digital. Procura, cu alte cuvinte se solicita numai daca certificatul digital este al celui care imi tine mie contabilitatea.
- copie a cartii de indentitate a imputernicitului (pe numele cui este certificatul digital emis)
- un exemplar din documentul de confirmare (cel pe care vi l-a trimis autoritatea emitenta a certificatului) pe care l-ati trimis cand v-ati inregistrat pe site-ul ANAF
- imputernicire sau procura notariala. Ori procura ori imputernicire. Procura se va face numai pentru persoanele care nu sunt angajate la firma pentru care s-a solicitat certificatul digital. Procura, cu alte cuvinte se solicita numai daca certificatul digital este al celui care imi tine mie contabilitatea.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu asa stiam ca imputernicire notariala trebuie doar pentru contribuabilii mari si mijlocii.
oficial da, dar practic la majoritatea finantelor iti cere procura notariala altfel nu iti primesc actele..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
am depus documentatia la anaf in 08.06.2011. cat timp dureaza verificarea si confirmarea pentru a putea trimite declaratia 112. incerc sa trimit si imi spune ca "user neautorizat".
-
Dureaza citeva zile...
Mergeti in casuta postala si cautati in JUNK sau in SPAM si veti gasi acolo raspunsul celor de la ANAF.filipn scrie:am depus documentatia la anaf in 08.06.2011. cat timp dureaza verificarea si confirmarea...
Daca ati depus personal si v-au dat numar de inregistrare inseamna ca totul a fost OK.
Timpul de confirmare este MAXIM 4 zile lUCRATOARE din momentul depunerii.
Eu am primit a doua zi.
Depinde si de cei care lucreaza aceste declaratii 150.
Depinde de cat de multe sunt de procesat.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu am depus cu e-mail de la gmail, si n-am primit nici dupa 2 saptamani (cred ca de vina este administratia la care s-a depus).
Dupa un mail la [email protected] mi-au trimis ei confirmarea (desi puteam sa utilizez certificatul digital, adica am putut intra in dosarul fiscal si altele).
Dupa un mail la [email protected] mi-au trimis ei confirmarea (desi puteam sa utilizez certificatul digital, adica am putut intra in dosarul fiscal si altele).
nu vad de ce să nu îl poată duce şi altcineva.. sau să nu îl primească la Finanţe.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu zic că puteți depune dosarul si la finanțe la Brăila chiar dacă firma e din București, sectorul 2.
Am avut caz asemănător și nu au fost probleme.
Am avut caz asemănător și nu au fost probleme.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- munteanud411
Scuze daca e vreo repetare !
Stie cineva cum se poate schimba adresa de E-mail folosita la obtinerea CD ?
Stie cineva cum se poate schimba adresa de E-mail folosita la obtinerea CD ?
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
http://schimbativiata.webs.com/
am primit confirmarea dupa 10 zile pentru folosirea semnaturii electronice si cand incerc sa transmit este acelasi raspuns" User neautorizat". la alte societati au raspuns dupa doua zile si a functionat perfect. sunt nemaipomeniti. am trimis iarasi email pentru verificare. mai astept 10 zile si tot asa sa fim calmi!!!!!
-
la mine in judet totul a mers beton
suntem tari , am primit confirmare utilizare serviciu ziua urmatoare !
am depus actele cu formularul 150 fara nicio imputernicire in cazul in care semnatura este a administratorului

am depus actele cu formularul 150 fara nicio imputernicire in cazul in care semnatura este a administratorului

Buna ziua,
Incerc sa instalez certificatul de la certsign, respect toti pasii din ghid, dar cand ajung la formularul de confirmare pe care trebuie sa-l semnez cu semnatura elctronica si sa-l trimit la ei, nu reusesc.
Adobe Reader X nu-mi vede token-ul desi am instalat driver-ul (am putut sa-i schimb parola si am setat inclusiv in adobe permisiunea de a recunoaste semnatura digitala) si nu-mi deschide fereastra pe care o dau ei in ghid.
Ma puteti ajuta cu o idee? Unde gresesc, am omis ceva?
Multumesc!
Incerc sa instalez certificatul de la certsign, respect toti pasii din ghid, dar cand ajung la formularul de confirmare pe care trebuie sa-l semnez cu semnatura elctronica si sa-l trimit la ei, nu reusesc.
Adobe Reader X nu-mi vede token-ul desi am instalat driver-ul (am putut sa-i schimb parola si am setat inclusiv in adobe permisiunea de a recunoaste semnatura digitala) si nu-mi deschide fereastra pe care o dau ei in ghid.
Ma puteti ajuta cu o idee? Unde gresesc, am omis ceva?
Multumesc!