certificat digital
certificat digital
Pot sa instalez mai multe certificate digitale pe un singur pc?
Re: certificat digital
Desi n-am incercat, eu zic ca da. Ma gandesc ca ii aceeasi baza ca si pentru internet banking.
da, eu am si alte stikuri in acelasi timp. Unele la conectare imi apar automat pe ecran, cum este cel de la finante. Nu se incurca intre ele.
doar sa fiti atent(a) cand alegeti semnatura digitala, la aplicare, care o alegeti. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
merge fara nici o problema, insa atentie la selectarea certificatului corespunzator
Multumesc de informatie.
-
Cat a cost certificatul? Am iteles ca este undeva in jur de 250 lei?
Asa am vazut pe net.
239,40 lei. la Digisign
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pe la Bacau se zvoneste ca se prelungeste perioada dincolo de 1 iulie,stiti ceva?
referitor la imputernicirea notariala, trebuie si contabilului (care va transmite electronic) sa i se faca la notar chiar daca este angajat la firma respectiva ?
cum intelegeti partea aceasta de mai jos ? ce inseamna "calitatea de reprezentant legal al contribuabilului reprezentat" ?
cum intelegeti partea aceasta de mai jos ? ce inseamna "calitatea de reprezentant legal al contribuabilului reprezentat" ?
5. Privind împuternicirea de la contribuabil: în situaţia în care titularul certificatului calificat nu are calitatea de reprezentant legal al contribuabilului reprezentat, se prezintă documentul de împuternicire, autentificat de notarul public, din care rezultă dreptul titularului certificatului calificat de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil. Dacă există calitatea titularului certificatului calificat de reprezentant legal al contribuabilului, se prezintă documentul, în original şi copie, care atestă această calitate (acest document poate fi Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor sau Statutul societăţii comerciale);
Daca utilizeaza certificatul administratorului sau reprezentantului legal, atunci nu.
@herganiec - ai contribuabil mijlociu sau mare? Că văd că ai citat din prevederi aplicabile acestora.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Deci mai trebuie sau nu imputernicire? Ce se depune la administratie pe langa acea declaratie?
Multumesc
Multumesc
tomac, am un ong.. pt el am facut semnatura electronica si fiind si angajat ma gandeam ca merge doar cu imputernicire de la firma, dar se pare ca nu.. si angajatilor le trebuie sa mearga la notar, azi mi-au spus cei de la finante.