Plati anticipate pentru microintreprinderi in 2010 ?

predav

Plati anticipate pentru microintreprinderi in 2010 ?

#1 Mesaj de predav »

Buna ziua !
Referitor la eliminarea prin bugetul de stat pe anul 2010 -adoptat de Parlament- a cotei de 3% impozit pe venit pentru microintreprinderi-practic eliminand microintreprinderile-avand in vedere faptul ca acest impozit nu a fost abrogat din Codul Fiscal si impozitarea acestor microintreprinderi se va face in 2010 cu 16 % similar platitorilor de impozit pe profit ,
cum se stabilesc platile anticipate trimestrial cu titlu de impozit ce se vor efectua in cursul anului 2010 ???
Vor fii obligate la plata lunara a obligatiilor la bugetul de stat derivand din impozit salarii si contributii sociale!- cu modificare vector fiscal???
Ma cunsult cu D-voastra in ideea ca poate sunt colegi pe forum mai informati si care pot sa-mi sugereze vreun raspuns administratorilor de microintreprinderi care inregistreaza pierderi-din activitate de prerstari servicii- isi pun problema suspendarii activitatii in conditiile in care sunt obligatii la plata impozitului minim !
Infiintarea unei intreprinderi individuale -cu personal salariat -ar fii o solutie???
Multumesc!

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Cred ca nu puteti primi un raspuns acum. Trebuie asteptate clarificari de la MF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

predav

impozit micro 2010 ?????

#3 Mesaj de predav »

Multumesc mult pentru bunavointa !
O zi buna !

Scrie răspuns