Am achizitionat marfa din Germania in vederea revanzarii. Factura este fara TVA. Costul de transport este mentionat in rubrica separata pe factura de marfa.(deci pe aceesi factura )
Introduc aceasta factura la intrari in valuta, bifez T.
1. Costul de transport il introduc in rubrica de deasupra"Facturi asociate transportului" ? Sau sub rubricile in care introduc marfa , scriu cheltuieli transport, cont 624 ?
2. La pret de vanzare completez TVA -ul 0 sau 19? Gestiunea o tin la pret de vanzare cu amanuntul.
Multumesc,
unde introduc transportul la intrari valuta?
-
-
-
-am introdus factura la Intrari valuta
-costul de transport l-am introdus la Facturi asociate transportului
La ambele am bifat T (taxare inversa)
- factura am platit-o in lei si am inregistrat plata in Registru de casa in lei
La Situatii Listari Furnizori, la valoarea transportului imi apar doua sume diferite, adica La Neachitat final este suma reala , iar la neachitat la zi apare suma dublata.
Am dat reglare, dar tot nu dispare. Am sters si am bagat inca o data factura, dar este la fel. Ce trebuie sa mai fac?
-costul de transport l-am introdus la Facturi asociate transportului
La ambele am bifat T (taxare inversa)
- factura am platit-o in lei si am inregistrat plata in Registru de casa in lei
La Situatii Listari Furnizori, la valoarea transportului imi apar doua sume diferite, adica La Neachitat final este suma reala , iar la neachitat la zi apare suma dublata.
Am dat reglare, dar tot nu dispare. Am sters si am bagat inca o data factura, dar este la fel. Ce trebuie sa mai fac?