saga ruleaza pe orice versiune de windows?

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
miaucaa

saga ruleaza pe orice versiune de windows?

#1 Mesaj de miaucaa »

buna ziua ,am SAGA C instalat pe un calculator care are Windows xp.
doresc sa cumpar un laptop ce are instalat windows 7, si sa-mi mut acolo programul de conta.
as vrea sa stiu daca saga lucreaza in windows 7, mai ales ca doresc sa achizitiones si saga PS si sa-l instalez tot acolo.

multumesc celor care ofera raspunsuri pe acest forum si de la care am invatat tot ceea ce stiu referitor la saga

o zi buna, Miauca

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=9780

1.La trecerea Saga pe alt calculator, trebuie sa sunati la Saga si sa ceereti schimbarea codurilor de activare.De asemenea dati o cautare referitoare la copierea/mutarea programului pe alt server/calculator pentru a respecta procedura.
2.Nu sunt sigur daca se pot rula pe acelasi calculator 2 module Saga.Poate in directoare diferite???Cel mai bine intrebati la Saga.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

2.Se pot rula pe acelasi calculator si in acelasi timp Saga C si Saga PS (si functioneaza bine), deaorece unul se instaleaza in foldere diferite ("SAGA C.3.0" si "SAGA PS.3.0").

eugen01

#4 Mesaj de eugen01 »

b>
e de ajuns foldere diferite in aceasi director??

balazse

#5 Mesaj de balazse »

La mine este astfel:
D:\SAGA C.3.0
si
D:\SAGA PS.3.0

eugen01

#6 Mesaj de eugen01 »

am mai invatat ceva !!! Merci... :)

miaucaa

MULTUMESC

#7 Mesaj de miaucaa »

va multumesc pt raspunsuri.
o saptamana usoara.Miauca

teodorg133

#8 Mesaj de teodorg133 »

va rog sa ma ajutati intr-o problema :

Fiica mea a patit un accident cu windows xp pe laptop, avea programul saga c.3.0 cu care lucra de 2 ani. Dupa ce "doctorul" a facut curatenie si a reinstalat windows tot xp, nu mai poate intra in Saga si ii apare urmatorul mesaj : ( scuze daca gresesc ceva in engleza, redau cum mi-a scris ea) " This application has failled to start because MSVCR71.dll was not found. Reinstalling the application may fix this problem ".

A trimis un mail la Saga , care a indrumat-o sa reinstaleze din nou Saga, sa isi adauge firnmele asa cum le-a avut , pentru care sa valideze balantele pe zero, dar EA NU MAI POATE INTRA DELOC IN SAGA, si nu stie in ce ordine erau....ca sa poata sa-si aduca arhiva lucrata in noua instalare !!!

Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar e disperata ca isi poate pierde toata arhiva si e greu sa o mai poti reconstitui...are cineva o MANA DE AJUTOR !!!??? plizzzz :shock: :shock: :shock:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Problema se rezolva astfel. Copiezi tot folderul "SAGA C.3.0" pe C: sau D:, dupa care descarci versiunea full (fara sa te loghezi) si lansezi aplicatia.
Ca loc de instalare vei alege C: sau D: depinde unde ai copiata folderul "SAGA C.3.0". Asta daca era licenta pentru program pe laptop.

teodorg133

#10 Mesaj de teodorg133 »

Multumesc, Balazse, am rezolvat !!! Doamne ajuta !!! :lol:
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

pirvanescuv

Re: saga ruleaza pe orice versiune de windows?

#11 Mesaj de pirvanescuv »

Cum ... folosesc baza de date de la saga 3.0 C la saga PS ?

iar pe viitor sa nu introduc acceasi firma de doua ori ...

vreau sa fug de a folosi doua programe ...

Am avut si am ab pt saga C .. iara acum am vrut si pt saga PS...

Am observat ca nu merge instalat in acelas director ... deci cred ca e o problema ... in a folosi acceasi baza ... de date ...

balazse

Re: saga ruleaza pe orice versiune de windows?

#12 Mesaj de balazse »

Sunt doua programe diferite ca urmare este normal sa nu poti copia informatiile dintr-un program in celalalt.
Daca ai nevoie de Saga PS atunci trebuie sa iti faci abonament pentru aceasta.

Scrie răspuns