Achizitii papuc 2 locuri
Achizitii papuc 2 locuri
Va rog sa-mi spuneti daca pot deduce tva pentru o achizitie a unui papuc cu 2 locuri acoperit cf oug 39/2009?
-
in primul rand OG ESTE NR.34 /2009 si nu 39 /2009 !!! in fine ! depinde ce faci cu masinile !!! daca transporti marfa si dovedesti acest lucru prin faptul ca carburantii sunt folositi pentru a transporta marfa , de exemplu prin foile de parcurs si cheltuielile cu combustibilul facute doar in scopul de a transporta marfa !!! daca folosesti masina si pentru nevoile administratorului atunci nu mai poti deduce tva-ul si nici cheltuielile cu combustibilul !!!
-
alt act doveditor al faptului ca este masina pentru transport marfa este cartea de identitate a masinii pe care scrie : AUTOTURISM sau AUTOUTILITARA !!! deci daca dovedesti prin acte ca masina e exclusiv pentru transport marfa atunci poti deduce tva !!! si nu numai marfa ...de exemplu transporti angajatii la locul de munca ...si in acest caz se poate deduce tva ! sau daca un angajat foloseste masina prin functia de agent de vanzari !!!
-