ajutor urgent revisal

apostus

ajutor urgent revisal

#1 Mesaj de apostus »

va rog daca puteti sa-mi spuneti de unde tiparesc revisalul?copiere pe discheta am vazut dar nu vad de unde se tipareste :?

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

butonul din saga are aceeasi forma ca cel din programul oficial :roll: :D :twisted:

apostus

#3 Mesaj de apostus »

si anume?cred k am luat-o razna :cry:

apostus

#4 Mesaj de apostus »

am inteles acum :D sunt in criza de timp si ma gandeam k ma mai scuteste saga de putintica treaba :oops:

ciobanum147

#5 Mesaj de ciobanum147 »

Eu dupa cate stiu nu se cere listat revisalul la ITM se duce doar discheta si se face o adresa catre ei prin care se mentioneaza ca soc,respectiva prin reprez.legal s-au imputrnicit datele personale ale acestuia si ca se inainteaza registrul de evidenta al salariatilor in format electronic continand informatii pana la da de....... :wink:

romani473

#6 Mesaj de romani473 »

-prima data da se duce la ei
- dar dupa acea listati fiecare modificare, in programul lor la rapoarte preluari, listare
IoanaR

mandeala464

#7 Mesaj de mandeala464 »

Eu lucrez in progr Revisal de la ITM intrucat atunci cand am inceput sa lucrez cu SAGA aveam deja datele bagate in progr si nu le-am mai reintrodus in acet progr.

Eu nu stiu daca exista posibilitatea de a lista modificarile . Nu am gasit Rapoarte preluari , listare.Am avut controale de la ITM si a fost suficienta Adresa de depunere a modificarilor ( oricum ei venisera cu lectia pregatita si stiau ca le-am depus ).

petriself

#8 Mesaj de petriself »

Listarea se face de pe disketa.

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Totusi ce listati?
Eu de exemplu primesc un document (act aditional, decizie de desafacere etc.), fac inregistrarea in revisal, iar dupa incarcarea pe site primesc un nr de inregistrare pe care il trec pe document.

miftodig

Re: ajutor urgent revisal

#10 Mesaj de miftodig »

Interesant ar fi sa putem lista acel nr.de inregistrare cum puteam lista in versiunea anterioara. Am incercat si cu print screen si cu control+c, etc. nu a mers.
poate are cine solutia.
danke.
gill

balazse

Re: ajutor urgent revisal

#11 Mesaj de balazse »

Apesi pe "ctrl+P" sau "file" -> "print" si listezi acea pagina. Ii drept ca se listeaza toata pagina si apar toate cele 10 incarcari de pe pagina respectiva.

Scrie răspuns