ajutor urgent revisal
ajutor urgent revisal
va rog daca puteti sa-mi spuneti de unde tiparesc revisalul?copiere pe discheta am vazut dar nu vad de unde se tipareste 

-
Eu dupa cate stiu nu se cere listat revisalul la ITM se duce doar discheta si se face o adresa catre ei prin care se mentioneaza ca soc,respectiva prin reprez.legal s-au imputrnicit datele personale ale acestuia si ca se inainteaza registrul de evidenta al salariatilor in format electronic continand informatii pana la da de....... 

-
Eu lucrez in progr Revisal de la ITM intrucat atunci cand am inceput sa lucrez cu SAGA aveam deja datele bagate in progr si nu le-am mai reintrodus in acet progr.
Eu nu stiu daca exista posibilitatea de a lista modificarile . Nu am gasit Rapoarte preluari , listare.Am avut controale de la ITM si a fost suficienta Adresa de depunere a modificarilor ( oricum ei venisera cu lectia pregatita si stiau ca le-am depus ).
Eu nu stiu daca exista posibilitatea de a lista modificarile . Nu am gasit Rapoarte preluari , listare.Am avut controale de la ITM si a fost suficienta Adresa de depunere a modificarilor ( oricum ei venisera cu lectia pregatita si stiau ca le-am depus ).
Re: ajutor urgent revisal
Interesant ar fi sa putem lista acel nr.de inregistrare cum puteam lista in versiunea anterioara. Am incercat si cu print screen si cu control+c, etc. nu a mers.
poate are cine solutia.
danke.
gill
poate are cine solutia.
danke.
gill
Re: ajutor urgent revisal
Apesi pe "ctrl+P" sau "file" -> "print" si listezi acea pagina. Ii drept ca se listeaza toata pagina si apar toate cele 10 incarcari de pe pagina respectiva.