Restaurare date
-
Restaurare date
Am o mare problema , calculatorul a fost virusat si back-up la baza de date nu am.Se pot recupera datele?
Din cate am observat se creeaza pentru fiecare firma cate un folder 001 , 0002 le pot folosi? Programul saga c numai functioneaza dupa devirusare.
Astept sfaturi.Multumesc
Din cate am observat se creeaza pentru fiecare firma cate un folder 001 , 0002 le pot folosi? Programul saga c numai functioneaza dupa devirusare.
Astept sfaturi.Multumesc
-
Daca ti-ai recuperat folderul SAGA C.3.0 atunci e ok, ce ai de facut este s instalezi versiunea full de SAGA (care o descarci direct de pe site fra sa te loghezi respectiv de pe http://www.sagasoft.ro/programe/SetupC.exe) dupa instalare copiezi folderul SAGA C.3.0 care l-ai recuperat si il pui in loc la cel creat dupa instalarea SAGA C.3.0, inlocuiesti tot si nu ar trebui sa ai probleme.
Spor
Spor
- fagarasa176
Asta depinde daca ai facut salvari...citeste in helpul de la SAGA la Administrare--> Intretinere BD
si mai arunca un ochi si pe acilea
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... +baze+date
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... +baza+date
si mai arunca un ochi si pe acilea

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
- fagarasa176
ciripaniucd683 scrie:Multumesc.Dar de unde pot descarca Saga C versiune 3.0.331 ?

-
-
-
Am incercat si asa primesc eroare peste eroare " cannot resolv backlink".
Faza e ca pe calculatorul virusat a fost instalata versiunea 3.0.331 si cum nu am back-up la baza de date ma gandeam sa incerc sa inlocuiesc fisierele din program in speranta ca o sa functioneze .
De asta caut versiunea 3.0.331
//Later
Am reusit ceva.Revin imediat cu detalii
Faza e ca pe calculatorul virusat a fost instalata versiunea 3.0.331 si cum nu am back-up la baza de date ma gandeam sa incerc sa inlocuiesc fisierele din program in speranta ca o sa functioneze .
De asta caut versiunea 3.0.331
//Later
Am reusit ceva.Revin imediat cu detalii
Ultima oară modificat Joi Apr 08, 2010 12:43 pm de către ciripaniucd683, modificat 1 dată în total.
- fagarasa176
eroarea se refera la faptul ca Visual FoxPro nu a putut potrivi cu succes un tabel cu baza sa de date.ciripaniucd683 scrie:" cannot resolv backlink".
dar dc inca foloseai o versiune asa veche?

AR fi mai bine sa suni la SAGA sa te ghideze ei prin telefon...
Asta sa'ti fie invatazatura de minte ....eu fac salvari ale bazei de date in fiecare seara la sfarsit de program

Sa ne tii la curent

problema vine de la faza ca nu aveti cumparat Saga.
daca il aveti cumparat cu licenta , descarcati ultima versiune de pe site, si instalati IN ACELASI DIRECTOR UNDE E SAGA dvs.
dupa actualizare o sa mearga SIGUR.
daca il aveti cumparat cu licenta , descarcati ultima versiune de pe site, si instalati IN ACELASI DIRECTOR UNDE E SAGA dvs.
dupa actualizare o sa mearga SIGUR.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
"Cannot rezolve back link" apare de regula la downgrade, adica atunci cind se face o actualizare cu o versiune inferioara celei a bazei de date ce se actualizeaza (de exemplu aveti baza de date creata cu versiunea 336 si se instaleaza 331, e posibil sa genereze aceasta eroare), sau daca se face o actualizare a unei versiuni foarte vechi cu un program mai nou (spre exemplu baza de date creata cu versiunea 192 si se instaleaza versiunea 351)
E cam asa cum spune fagarasa176.
E cam asa cum spune fagarasa176.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.