Buna ziua
odata cu instalarea ultimei versiuni 351, am probleme la listarea declaratiilor si anume:la somaj anexa 2- listeaza doar ultima jumatate de pagina,sanatate anexa 2c - listeaza doar antetul,op- foarte sterse
-am listat statele de plata si acestea sunt ok
-stie cineva ce se intampla ?
rog ajutor!!!
Va rog sa-mi spuna cineva de unde pot descarca programul celor de la somaj sau sanatate, pentru declaratii - vreau sa verific daca problema listarii este din Saga sau este din alta cauza.
Cu multumiri !
Multumesc Eugen01,
am instalat programul de la somaj si listarea este identica cu cea din Saga....
problema este mult mai complexa si nu stiu ce sa fac deoarece Decl. BAS si Decl. ITM ,SAGA le listeaza.....ce s-a intamplat oare cu calculatorul meu ?
Ajutooor !!!
trebuie sa aveti un CD, de instalare a imprimantei.Daca nu aveti, in principiu, se gaseste pe site-ul producatorului.Trebuie sa stiti exact ce tip de imprimanta aveti.
scuze Eugen ....eram la ,melodia preferata" Ottowan ,muzica discotecilor din liceu......dar sa revin la imprimanta, am doua imprimante Epson instalate si am bifat doar una cu care lucrez (am CD-ul)
acum ce fac , o dezinstalez si apoi o instalez iar, sau pur si simplu introduc cd-ul si o instalez ?
robut scrie: Ottowan ,muzica discotecilor din liceu.....
eiii...!
692>
pot sa intreb de ce apar din cand in cand asemmenea probleme?exceptand caderi de curent, intreruperi bruste...nu se poate ascunde si un ..virusel?Eu am ezitat sa recomand reinstalare...poate ar trebui si un control antivirus inainte??sau sunt pur si simplu instabilitati ale platformei SO??(mie in 3 ani nu mi s-a intamplat niciodata...nu ca nu ar mai fi timp !!)