noul ecran numit "Contracte"

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vierun

noul ecran numit "Contracte"

#1 Mesaj de vierun »

Imi poate explica cineva cum se foloseste noul ecran numit "Contracte"? As vrea sa emit facturi de abonament lunar, clientilor. In numar de aprox. 1700! Ce trebuie sa scriu la "cont credit"? Am cautat in help, dar fara rezultate.... Multumesc. :roll:

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

scrii contul care lipseste din ecuatia, adica X
4111= X/4427

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Contul de venituri în care se va înregistra contravaloarea abonamentului (704 de exemplu)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

vierun

#4 Mesaj de vierun »

Multumesc. Pana aici, am inteles. Dar nu stiu ce sa fac mai departe.... Nu reusesc sa emit facturi!

vierun

#5 Mesaj de vierun »

Am inregistrat contractul si programul mi-a constituit ratele pana in luna curenta. Acum cum generez facturile? :( Daca am mai multi clienti, pot genera toate facurile deodata? Ajutoorr! Va rog.

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

la "contracte" introduci toate contractele si la "generare" ai un buton "genrare"
vezi ce se intampla daca apesi pe el

vierun

#7 Mesaj de vierun »

Asa am facut... Si imi spune: "Generare finalizata. S-au generat 0 facturi." Ce nu este in regula? Unde gresesc?

Administrator

#8 Mesaj de Administrator »

Generarea facturilor se face in functie de ce rate trebuie facturate la zi. Lista cu facturi de generat, acum, se populeaza numai la intrarea in ecran.

vierun

#9 Mesaj de vierun »

Am intalnit mai multe probleme:
1. Pot sa aleg eu numarul facturii de generat? Daca am scris altul decat imi da programul, mi-a generat factura cu zero!
2. Care este diferenta intre durata contractelor (fixa sau nelimitata)? In afara faptului ca la cea nelimitata imi afiseaza ratele, o data cu inregistrarea contractului.
3. De ce la un contract nelimitat, cu o valoare de 60, nr. rate 3, rata 20, continua sa genereze facturi si in luna a patra, deci rata 4 si mai departe...? Nu ar trebui sa tina cont de valoare (60)si de nr. de rate (3)?
Acest nou ecran, de contracte, ar fi salvarea mea, daca as reusi sa-l folosesc!!!!!! Va multumesc mult.

munteanc

#10 Mesaj de munteanc »

si mai este o problema.

am adaugat si eu toate contractele, programul a generat 143 de facturi, a fost totul in regula, pana cand am reintrat in program. Acum iar imi apare meniul de generare cum ca ar trebui sa mai generez inca 143 de facturi.
Oricum mai urmaresc si dupa data de 1 cand ar trebui sa genereze facturile pe luna octombrie.

septimiuv

#11 Mesaj de septimiuv »

nu calculeaza penalitatile si nu stiu cum se paote folosi butonul "tiparire facturi"

vierun

#12 Mesaj de vierun »

Si mie imi genereaza facturi de cate ori intru in program....! Mi-a generat de 3 ori pe aceeasi luna!
Si as mai avea o intrebare: Cum fac daca un client nu respecta contractul si la un momet dat nu mai plateste ratele? Pot sa nu-i mai emit facturi?

Administrator

#13 Mesaj de Administrator »

Vreau si eu o baza de date ca sa ma dumiresc.. :roll:

vierun

#14 Mesaj de vierun »

Unde si cum se poate introduce numarul facturii? Daca l-am introdus in ecranul de generare facturi, imi spune "nu gasesc inregistrarea" si nu genereaza nici o factura.... M-ar interesa daca se poate sa introduc primul numar si restul sa le ia singur!

duszkod

#15 Mesaj de duszkod »

ce se intampla daca eu nu vreau la explicatii sa apara "Rata" ci altceva, nu s-ar putea lasa sa modificam textul respectiv?

Scrie răspuns