registrul bunurilor prmite

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
stefana844

registrul bunurilor prmite

#1 Mesaj de stefana844 »

Buna ziua
O societate care primeste materiale pt prelucrare din ue, si dupa prelucrare le trimte inapoi ca produs finit, trebuie sa tina un registru al bunurilor primite. Se poate lista de undeva acest registru in Saga, dar registrul nontransferurilor? Va multumesc

eugen01

#2 Mesaj de eugen01 »

Daca aveti Saga integrat (c+s):
1.Mai creez o gestiune cantitativ valoric cu materialele primite.
2.Aceste materiale le creeam , alocandu-le un cod distinct.
3.Produsele finite, obtinute numai prin prelucrarea acestor materii prime, le alocam deasemenea un cod distinct.Putem de asemenea sa ne cream si o gestiune de produse finite numai pentru export (lohn).

Astfel, daca vrem o situatie a materiilor prime, dedicate obtinerii acelor produse, din Situatii Listari selectam gestiunea cu materii de import (materii prime lohn).
Pentru produse finite, daca avem creata gestiunea ..selectam gestiunea.Daca ne folosim in continuare de singura gestiune pe care o avem ..trebuie sa exportam in excell si sa "tundem", plivim...produsele finite ce nu apartin lohn-ului(exportului)

sau:

putem sa folosim facilitatea de grupe conform Manual Saga sau explicatii mai in detaliu aici

stefana844

#3 Mesaj de stefana844 »

Va multumesc da am saga integrat si asa am facut dar ma gandeam ca poate trebuie sa fac o anumita configurare sa scot acest registru dar acum m-am lamurit e bine multumesc

Scrie răspuns