Retea
-
Retea
Eu cred ca merita investit in trasnpunerea Saga pe Mysql, cred ca in momentul de fata ata este singurul deficit al Saga - lucrul in retea...
De ce pe MySql? De ce nu Firebird? Sau, mai bine, de ce nu pe SQL Server? Ce are în spate susținere în tehnologii de la Microsoft.
Cel mai bine știu cei de la SAGA cum este mai ok pentru ei dezvoltarea pe viitor, ca bază de date sau limbaj de programare.În niciun caz nu cred că utilizatorii trebuie să fie cei ce să spună: folosiți tipul ăsta de baza de date sau limbajul ăsta de programare.
Am mai spus aici: trecerea de la un model relativ simplu de bază de date, cum este cel curent, al VFP, la unul mai complex, nu e defel simplă și nici nu se poate face peste noapte.
Plus, trebuie văzut care e publicul țintă.Că dacă utilizatorii mei sunt 70% cabinete de contabilitate sau contabili ce lucrează individual și din aceștia doar 40% lucrează într-o rețea relativ simplă, atunci nu se merită să grăbesc această trecere.
Cel mai bine știu cei de la SAGA cum este mai ok pentru ei dezvoltarea pe viitor, ca bază de date sau limbaj de programare.În niciun caz nu cred că utilizatorii trebuie să fie cei ce să spună: folosiți tipul ăsta de baza de date sau limbajul ăsta de programare.
Am mai spus aici: trecerea de la un model relativ simplu de bază de date, cum este cel curent, al VFP, la unul mai complex, nu e defel simplă și nici nu se poate face peste noapte.
Plus, trebuie văzut care e publicul țintă.Că dacă utilizatorii mei sunt 70% cabinete de contabilitate sau contabili ce lucrează individual și din aceștia doar 40% lucrează într-o rețea relativ simplă, atunci nu se merită să grăbesc această trecere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- danilevicis
http://en.wikipedia.org/wiki/SAP_AGdanilevicis scrie:ce-i aia SAPa?
Esape-ul asta este ultimul racnet in materie de companii cu fite.
Un fel de Maybach, sau Vuitton, al programelor.
Marian Apetre
- danilevicis

Am inteles, ideea in sine e buna, dar foarte alambicata, complicata.
Probabil sa introduci o factura, te intreaba foarte multe, te pune sa operezi multe lucruri, nu?
Ca o masina ultracomputerizata, atat de tare, ca risti sa ramai prizonier in interiorul masinii, sa chemi vecinul sa te scoata cu tarnacopul, nu?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic