probleme descarcare versiunea 353
-
probleme descarcare versiunea 353
dau sa actualizez versiunea 353 si totul ok, descarca, dar cand deschid programul tot versiunea 352 imi arata, poate cineva sa isi dea seama ce se intampla?
Re: probleme descarcare versiunea 353
sunt nou cu saga
va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa descarc noua versiune pentru ca nu reusesc
si mai am o problema... am mai multe conturi in lei la mai multe banci pentru care am creat analitice dar cand vreau sa introduc inregistrari nu pot sa selectez contul analitic corect pentru ca nu-mi da voie. Imi apare doar primul cont analitic la banca si nu-mi da voie programul sa selectez un altul
va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa descarc noua versiune pentru ca nu reusesc
si mai am o problema... am mai multe conturi in lei la mai multe banci pentru care am creat analitice dar cand vreau sa introduc inregistrari nu pot sa selectez contul analitic corect pentru ca nu-mi da voie. Imi apare doar primul cont analitic la banca si nu-mi da voie programul sa selectez un altul
salvare versiune
Prima data trebuie sa salvati programul.Apoi pe banda de sus la ajutor,coborati la "actualizare automata" si dati klik.Dupa ce se descarca programul nou,dati klik pe casuta "urmator" si tot asa "inainte "pana se termina.Daca aveti pr.SAGA C global valoric ,vi se cere codul pt.stocuri,pe care il ignorati.Cred ca v-am ajutat putin,si eu sunt noua pe net dar ma straduiesc si ma descurcsi cu ajutorul colegilor de pe forum.Succes.
In ceea ce priveste conturile in banca, mergeti la "administrare" -> "configurare societati" -> "conturi automate" (in partea de jos) -> si verificati ca la "banca 1" sa fie trecut 5121 si nu vreun analitic, daca este trecut un analitic treceti doar contul sintetic de 5121. Dupa ce ati facut modificarea verificati in "jurnal banca" daca va apar conturi analitice.