Gestiune stocuri II
Gestiune stocuri II
As dori sa stiu daca se poate face evidenta cantitativ-valorica a stocurilor in programul Saga PS, pentru ca au inceput sa se deschida tot mai multe II sau PF cu profil de activitate comert en-gros sau en-detail.
- fagarasa176
Extras de pe situl SAGA:
SAGA P.S. este un program pentru evidenta contabila in partida simpla, destinat persoanelor fizice autorizate - cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.
Contine:
Contabilitate financiara.
Imobilizari.
Clienti / Furnizori cu situatii complete aferente.
Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi.
Salarii (cu declaratii în format electronic).
Suport pentru tiparirea pe formulare tipizate (facturi, op-uri, chitante), oricare ar fi formatul acestora.
Rapoarte complete pentru fiecare modul.
Registru jurnal pentru incasari si plati
Deci nu contine modulul de stocuri....
Daca doresti modulul de stocuri trebuie sa achizitionezi SAGA C cu licenta pentru modulul de stocuri.
Toate cele bune
SAGA P.S. este un program pentru evidenta contabila in partida simpla, destinat persoanelor fizice autorizate - cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, experti financiari si alte profesii liberale.
Contine:
Contabilitate financiara.
Imobilizari.
Clienti / Furnizori cu situatii complete aferente.
Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi.
Salarii (cu declaratii în format electronic).
Suport pentru tiparirea pe formulare tipizate (facturi, op-uri, chitante), oricare ar fi formatul acestora.
Rapoarte complete pentru fiecare modul.
Registru jurnal pentru incasari si plati
Deci nu contine modulul de stocuri....
Daca doresti modulul de stocuri trebuie sa achizitionezi SAGA C cu licenta pentru modulul de stocuri.
Toate cele bune

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!