Facturi platite cu cardul

josand

Facturi platite cu cardul

#1 Mesaj de josand »

Buna ziua!
Imi cer scuze ca va deranjez iar cu o prostie, dar nu stiu ce sa fac! Am facturi de materii prime care au fost platite cu cardul. Mentionez ca firma nu are cont de card. Din pacate trebuie sa introduc aceste materii prime pentru a putea merge cu productia! Ce sa fac? Le pun ca platite prin casa si sper sa nu ma vada nimeni sau cum?
Multumesc pentru intelegere!
Dana

fagarasa176

Re: Facturi platite cu cardul

#2 Mesaj de fagarasa176 »

josand scrie: Le pun ca platite prin casa si sper sa nu ma vada nimeni sau cum?
Si cum acoperi minusul din casa :?: :roll:

sa inteleg ca a fost platita cu un card de pf??

Dar furnizorul la plata cu cardul era obligat sa emita macar un bon fiscal cu care sa stingi plata....unde'i bonul?????
Parerea mea este sa contactezi furnizorul si sa discuti cu el
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

josand

#3 Mesaj de josand »

Imi cer scuze daca nu m-am facut inteleasa... Credeam ca este logic ca a fost eliberat un bon sau factura-chitanta metro... Credeti ca pot face cu 4551 pentru ca se vede pe bonurile de card numele asociatului? Si atunci cum? 4551=5311 valoare factura? Nu arata prea bine... Offf m-am zapacit de tot!

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Corect ....pe bonul prin care s'a facut plata de pe card se vede numele persoanei posesoare....dar pe bonul fiscal nu apare nici un nume....deci este ok.
Parerea mea este ca faci plata prin casa...pe baza bf

olteanp156

#5 Mesaj de olteanp156 »

Poti incerca asa: introduci cumparaturile la intrari si la cont corespondent treci cont de consumuri. Apoi faci plata furnizorului prin casa. Asta rezolva doar problema platii furnizorului si a intrarii in consum a materialelor cumparate. In rest, asociatul sau administratorul, poate fi impacat daca se intocmeste o Dispozitie de incasare (caserie) reprezentind creditare societate, urmind ca ulterior sa-si recupereze suma prin restituire tot prin caserie. Greu cu patronii astia...

fagarasa176

#6 Mesaj de fagarasa176 »

olteanp156 scrie:Poti incerca asa: introduci cumparaturile la intrari si la cont corespondent treci cont de consumuri. Apoi faci plata furnizorului prin casa. Asta rezolva doar problema platii furnizorului si a intrarii in consum a materialelor cumparate.
Da corect
olteanp156 scrie: In rest, asociatul sau administratorul, poate fi impacat daca se intocmeste o Dispozitie de incasare (caserie) reprezentind creditare societate, urmind ca ulterior sa-si recupereze suma prin restituire tot prin caserie. Greu cu patronii astia...
Dc te mai complici cu disp. inc.? sa faca direct decont de cheltuieli..

Apropo...sper ca suma facturii nu depaseste 5.000 ron :roll: altfel apar alte probleme

josand

#7 Mesaj de josand »

Asa era bine daca se putea, dar pe fc de selgros sau pe bonul de casa apare plata facuta prin card de ex: "nenumerar" sau "numar card cutare". Am noroc intradevar ca nu sunt valori prea mari (maxim 2000 de lei). Dar o sa fac asa simplu cu plata prin casa si totusi zic sa fac cu 4551 ca sa se vada ce scrie pe bonul de card.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Dana

Scrie răspuns