versiunea 355

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
balazse

versiunea 355

#1 Mesaj de balazse »

Sa vedem cine ce modificari/inbunatatiri mai gaseste la versiunea 355. :D

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Uite aici: (in topicul scris de mine)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 7&start=45
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

balazse

Re: versiunea 355

#3 Mesaj de balazse »

Acum am observat ca la versiunea 356, si nu doresc sa deschid un nou topic pentru versiunea 356, la retetar s-a introdus optiunea de "cantitate de raportare a descarcarii de gestiune".
Pana acum s-a putut crea retetar doar pentru o unitate de masura, adica 1buc, 1kg etc., dar acum se poate crea retetar pentru 100buc, 10 kg etc.
Acest lucru este foarte bun mai ales la firmele care produc paine, deoarece erau unele produse care trebuiau descarcate manual din cauza cantitatii foarte mici utilizata la 1 bucata.

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

eu iti zic ca nu ai intrat de muuuuuuuuuuuuult timp la retete
e casuta aia acolo de fffffff mult timp :mrgreen:

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

:lol:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Asa este. La un moment dat a trebuit sa "implementam" programul Saga pentru o firma si atunci stiu ca nu a existat si am facut sugestia.
De atunci nu am vazut in lista actualizarilor sa fi pomenit de introducerea acestei optiuni, si cum nu am folosit retetarul pentru mine este ceva nou. :D

balazse

#7 Mesaj de balazse »

O alta inbunatatire este aceea ca la optiunea "salveaza datele pentru toate firmele", dupa rularea salvariilor nu trebuie sa inchizi fereastra pentru fiecare firma cum a fost pana acum, ci se inchid automat.

danilevicis

#8 Mesaj de danilevicis »

da, am observat. La urmatoarea versiune, pe care o astept, s-a promis o imbunatatire la ecranul printare factura,
Se poate Blocare "listare chitanta pe aceiasi foaie cu factura", pt facturi neincasate?
Sunt 90% facturi cu incasare pe loc, iar pt 10% se primesc fie CEC fie alte modalitati de plata. Dintr-un automatism, care nu poate fi eradicat sau controlat, se constata eroarea, abia dupa listarea facturii, care se rupe, se intoarce la "debifare" si se relisteaza factura din nou fara chitanta.
Raspuns:
Buna ziua,
La versiunea urmatoare vom introduce o atentionare suplimentara, pentru a preintampina astfel de erori.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

#9 Mesaj de danilevicis »

Balazse, am mai gasit o imbunatatire de la ultima versiune :D Scor 2-1 pt mine, glumesc
La fisa contului 4426, in cazul in care, exista facute asocieri la avize, acolo unde este nota contabilia 4426=4428, apar cu rosu subliniate. Astfel se fac verificarile mai rapid.
Fişiere ataşate
Dungile
Dungile
Fisa cont 4426.JPG (45.63 KiB) Vizualizat de 2457 ori

tomac

#10 Mesaj de tomac »

Apar cu roșu acele înregistrări efectuate în sintetic la orice cont ce are analitice. E demult chestia asta :)
Adică dacă ai ceva operat pe 401 și nu în analitic așa iese în evidență.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

danilevicis

#11 Mesaj de danilevicis »

S-a implementat atentionarea la listarea facturii neincasate. Ce spuneam eu mai sus. Multumesc domnului Sorin pt atentia acordata nevoilor utilizatorilor!

Scrie răspuns