revisal

scortarum819

revisal

#1 Mesaj de scortarum819 »

am declarat in Revisal un contract de munca cu incepere pe 16.08 pe care, ulterior, nu mi l-a luat la ITM din cauza ca lipsea o diploma, urmand sa-l inregistrez peste 1-2 luni cand voi intra in posesia copiei dupa diploma. Este vreo metoda sa anulez raportarea pe Revisal ?

Merci

tomac

Re: revisal

#2 Mesaj de tomac »

Din păcate, direct din program, după cum știu eu, nu.
Nu există o astfel de procedură pentru aceste cazuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mantogp957

#3 Mesaj de mantogp957 »

Am avut si eu o asemenea situatie si am facut corectie pe contractul respectiv, adica am inregistrat la incetare aceiasi zi in care a inceput si l-au luat.

moldovanl582

#4 Mesaj de moldovanl582 »

Am constatat urmatoarea problema la inregistrarea incetarii unui contract de munca in revisal, dupa preluarea fisierului completat in Saga
Am primit mesajul de preluare a incetarii, dar in pagina itmonline angajatul respectiv apare si cu contractul in derulare si cu el incetat, pe doua linii diferite, ca si cum ar fi vorba de alta persoana. Totusi datele de identificare sunt aceleasi.
Ce pot sa fac in acest caz? Oare ce am gresit, asa ceva nu mi s-a mai intamplat si nu stiu ce sa fac...

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Problema poate apărea pentru că datele completate în registrul salariaților, în SAGA, diferă de cele ce s-au raportat on-line. Verificați linia din partea de contract. Aceasta trebuie să conțină aceleași date ca cele de pe siteul ITM la contractul în derulare: data începerii, codul COR, data contractului, etc. După ce le modificați pentru a fi identice, mai încărcați odată fișierul XML. Ar trebui să se rezolve.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns