majorare capital social de la 01.01.2007
majorare capital social de la 01.01.2007
Stie cineva ceva despre majorarea capitalului social incepand cu 01.01.2007? Pe toata lumea pe care am intrebat mi-a zis ca stie ceva dar nimic exact! La cat se va majora, bineinteles daca se va majora ....
Era termen pentru majorarea capitalului social la SA pentru că la acestea s-a modificat valoarea capitalului social la minim 25000 EUR, dar la SRL a rămas, cel puţin până acum la 200 lei după legea 31/1990 cu modificările la zi şi nici nu există modificări, de care să ştiu până acum la această lege cu privire la modificarea capitalului social minim pentru SRL.
Poţi suna şi la registrul comerţului pentru informaţii suplimentare, mai mult ca sigur ei au informaţii complete despre această problemă.
Poţi suna şi la registrul comerţului pentru informaţii suplimentare, mai mult ca sigur ei au informaţii complete despre această problemă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Daca vorbim despre majorari de capital la societatile comerciale atunci avem legea 31/1990 si nimic altceva...aceasta lege si numai ea reglementeaza ceea ce dezbateti voi aici...exista ce-i drept in atentia legiuitorului sa modifice substantial legea 31/1990 pentru a fi armonizata deplin cu legislatia UE in domeniu...asa ca printre multe alte schimbari ce vor urma , nu va faceti "iluzii" ca SRL-urile au scapat cu 200 lei...
Pentru mai multe detalii in legatura cu proiectul de modificare a legii 31/1990 accesati : http://www.manager.ro/index.php?pag=n2&id=255