tema nu este noua , dar , cum compensez client-furnizor?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
panaitl279

tema nu este noua , dar , cum compensez client-furnizor?

#1 Mesaj de panaitl279 »

Buna dimineata,
Am verificat unele mesaje cu compensari furnizori si clienti , dar nu am gasit raspunsul la situatia pe care o am eu .
Am de compensat un client cu un furnizor sau mai multi si BO sau CEC sunt operate in "CEC/BO emise primite " . Ulterior a aparut situatia de compensare intre ei , pt ca initial sau inregistrat ca si cum ar trebui incasate sau platite , in cazul decotarilor obisnuite nu sunt pb dar acum ? Cand le decontam obisnuit treceam prin 542 , 5121 si totul era OK, dar acum nu stiu cum sa le scot din 403 si 413 , aici e marea pb, pt ca am ajuns in situatia ca in bancul olandez cand :
La un hotel merge un ins si vrea sa inchirieze o camera si pl 200 euro, hotelierul fuge cu banii la spalatorie sa pl serviciile , cel de la spalatorie fuge cu banii la magazin sa pl detergentul , cel de la magazin fuge cu banii si pl distribuitorul , distribuitorul fuge cu banii sa pl la hotel , cel care ainchiriat camera coboara si spune ca nu vrea sa ramana in hotel si vrea banii inapoi , :roll: cam asa suntem si noi , toti isi achita datoriile dar banii nu sunt :lol:
Va multumesc pt ajutor , pt ca intotdeauna am gasit raspunsul de care am avut nevoie !

eugen01

Re: tema nu este noua , dar , cum compensez client-furnizor?

#2 Mesaj de eugen01 »

http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 7&start=30

Desi nu inteleg daca s-a achitat prin incasare si platit prin ...acceptare, o problema asemanatoare gasiti in topicul de mai sus. :)

Mai multe despre Compensare Click aici

Scrie răspuns