nu stiu cum sa fac cu decl.100 la soc. suspendata, am intrebat si au zis ca sa citesc ord.2689 , la tva nu mai predam fara sase intocmeasca vreun act .
multumesc
100 pt soc. suspendate
Re: 100 pt soc. suspendate
"Contribuabilii prevăzuţi la art. 34 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 571/2003, cu modificările şi
completările ulterioare, care au definitivat închiderea exerciţiului financiar anterior până la data de 25 februarie inclusiv a anului următor celui de raportare, depun declaraţia anuală de impozit pe profit fără a depune formularul 100 pentru impozitul pe profit pentru trimestrul IV al anului de raportare."
Probabil se refera la acest pasaj.Textul integral il gasiti aici
completările ulterioare, care au definitivat închiderea exerciţiului financiar anterior până la data de 25 februarie inclusiv a anului următor celui de raportare, depun declaraţia anuală de impozit pe profit fără a depune formularul 100 pentru impozitul pe profit pentru trimestrul IV al anului de raportare."
Probabil se refera la acest pasaj.Textul integral il gasiti aici
Societatea suspendata depune normal declaratiile.
Doar daca societatea este in regim derogatoriu, nu depune declaratiile 100,300, 101, 120, 130.
Doar daca societatea este in regim derogatoriu, nu depune declaratiile 100,300, 101, 120, 130.
Marian Apetre
-
Soc.cu activitatea suspendata in 2009 depune declaratie ,in loc de bilant,pt.sfarsitul anului2010?
depune bilant
declaratia de inactivitate se depune de contribuabilii care nu au avut activitate de la inceputuri pana azi
declaratia de inactivitate se depune de contribuabilii care nu au avut activitate de la inceputuri pana azi
-
si vizat de un contabil autorizat.Multumesc!
Despre ce fel de viza este vorba?
Suspendarea unei societati are urmatoarele implicatii asupra semnaturilor:
- pastreaza o persoana cu studii economice superioare pentru semnarea situatiilor financiare (art.10 alin.2 din L82); avand angajat nu poate beneficia de regimul derogatoriu.
- nu pastreaza nici un angajat, dar fiind obligata sa tina contabilitatea, trebuie sa se conformeze art.10 alin.3 din L82; in anumite conditii poate beneficia de regimul derogatoriu.
Pentru regim derogatoriu ordin ANAF 1221/19.06.2009click aici
- pastreaza o persoana cu studii economice superioare pentru semnarea situatiilor financiare (art.10 alin.2 din L82); avand angajat nu poate beneficia de regimul derogatoriu.
- nu pastreaza nici un angajat, dar fiind obligata sa tina contabilitatea, trebuie sa se conformeze art.10 alin.3 din L82; in anumite conditii poate beneficia de regimul derogatoriu.
Pentru regim derogatoriu ordin ANAF 1221/19.06.2009click aici