EROARE D112
EROARE D112
IN ULTIMA ACTUALIZARE AM OBSERVAT CA IN FORMATUL PDF NU SE PREIAU COASIGURATII!
ESTE EROARE DE PROGRAM SAU TREBUIESC INTRODUSI MANUAL?
ESTE EROARE DE PROGRAM SAU TREBUIESC INTRODUSI MANUAL?
Re: EROARE D112
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 9&start=60
asteptam o confirmare de la colegul fagarasa ..
asteptam o confirmare de la colegul fagarasa ..
Referitor la majuscule:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule. Acest mod de a posta este considerat nepoliticos.
- fagarasa176
@b...ajuta bre omu nu'i da peste nas
Dupa cum te'a indrumat si colegu eugen...si eu am acceasi problema referitoare la coasigurati....
Pana in luna Dec 2010 in declaratia de la sanatate dupa ce introduceai odata coasiguratii acestia ramaneau luna de luna...
Acuma cu declaratia 112 trebuie reintrodusi...am incercat sa'i reintroduc ...dar nu prea ma lasa
..daca are cineva rezolvarea 

Dupa cum te'a indrumat si colegu eugen...si eu am acceasi problema referitoare la coasigurati....
Pana in luna Dec 2010 in declaratia de la sanatate dupa ce introduceai odata coasiguratii acestia ramaneau luna de luna...
Acuma cu declaratia 112 trebuie reintrodusi...am incercat sa'i reintroduc ...dar nu prea ma lasa

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
nici pe mine nu ma lasa ... 

Se va corecta. Redescărcați actualizarea și reinstalați-o în cursul zilei de mâine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Si mie imi da eroare la aiguratii de la contracte/conventii civile. Imi spune ca zile de concediu medical conform OUG 158 nu poate fi zero. Am sters contractul din declaratie si a functionat.Fisierul a fost validat cu acel programel de pe anaf de validare. Dar asta dupa ce am stres conventia civila.
Exista o eroare in programul de test oficial. S-a semnalizat celor de la finante acum se va vedea daca chiar vor corecta acest lucru.
impozitul unui DDA (drepturi de autor) unde (la ce rand) se scrie ??

Rd.28. cod.611 - impozit pe venituri din drepturi de autor si drepturi conexe...
Multumesc 

-
nu stiu cum sa copiez pe cd decl 112, am nevoie de un program de copiere ? nu am mai facut acest lucru decit am folosit discheta si stikul. ajungem la epoca de piatra ?

- munteanud411
Click dreapta pe fisier - Send To- CD Drive (F:)
Se deschide "CD-ROM Drive" - Write these files to CD etc
Se deschide "CD-ROM Drive" - Write these files to CD etc
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/
http://schimbativiata.webs.com/
Buna tuturor,
am problema la salariati cu timp partial:
1) cel cu 2 ore/zi imi apare cu 42 ore lucrate (este corect) dar cu 5 zile/ luna (gresit) in loc de 21 zile/luna
2) cel cu 4 ore/zi: 84 ore lucrate (corect) dar cu 11zile/ luna (gresit) in loc de 21 zile/luna.
Nu stiu de unde scoate, de pune la toti angajatii norma de 8 ore, cu toate ca pe stat ei apar cu nr. de ore/zi de 2ore, respectiv 4 ore/zi.
Cum se poate corecta ????
am problema la salariati cu timp partial:
1) cel cu 2 ore/zi imi apare cu 42 ore lucrate (este corect) dar cu 5 zile/ luna (gresit) in loc de 21 zile/luna
2) cel cu 4 ore/zi: 84 ore lucrate (corect) dar cu 11zile/ luna (gresit) in loc de 21 zile/luna.
Nu stiu de unde scoate, de pune la toti angajatii norma de 8 ore, cu toate ca pe stat ei apar cu nr. de ore/zi de 2ore, respectiv 4 ore/zi.
Cum se poate corecta ????