Eroare tiparire etichete

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
baditam593

Eroare tiparire etichete

#1 Mesaj de baditam593 »

cand vreau sa tiparesc etichete cu coduri de bare imi apare eroarea:
''Cannot load 32-bit DLL e:\sagac.3.o\getcbean 13dll 1753"
Va rog sa imi spuneti ce pot face ptr ca am nevoie urgent de aceste etichete!(anterior acestiu mesaj am tiparit etichete fara probleme)
Multumesc!

tomac

Re: Eroare tiparire etichete

#2 Mesaj de tomac »

Redesărcați și reinatalați ca și cum ați actualiza, versiunea completă a programului de pe prima pagină a siteului SAGA.
Atenție! Nu versiunea de actualizare, ci versiunea completă, deci nu vă logați în contul de utilizator.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

baditam593

#3 Mesaj de baditam593 »

Am descarcat asa cum mi-ati indicat dar primesc aceeasi eroare. Ce mai pot face?

ghitaa877

#4 Mesaj de ghitaa877 »

Aceeasi problema o intampin si eu... am incercat toate variantele de rezolvare intalnite aici pe forum. Nici una nu a fost cu succes. Din cate imi dau seama problema apare din cauza sistemul de operare. Eu am Windows 7 64biti si s-ar putea sa mearga numai pe 32 de biti. Cei de la Saga Suport mi-au zis sa instalez C++ pe calculator... Cand i-am intrebat exact ce soft si ce versiune sa instalez nu mi-au mai raspuns... Alte idei aveti?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Nu vă cred că nu au știut. Ia vedeți aici http://www.sagasoft.ro/linkuri.php scrie acolo că se descarcă și se instalează dacă nu funcționează codurile de bare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ghitaa877

#6 Mesaj de ghitaa877 »

am instalat ce scrie acolo, am incercat toate variantele posibile... pana nu am pus windows pe 32 de biti nu am rezolvat...

multumesc oricum pentru toate raspunsurile de pe forum, m-au ajutat destul de mult...

Încuiat