Se acorda vreo deducere pt cmp 4 ore/zi chiar daca nu mai lucreaza nicaieri ?
Dar pt un pensionar cu cmp 4 ore/zi?
multumesc frumos
deducere salar
Re: deducere salar
se acorda pentru toata lumea deducerea la locul de munca unde se alege functia de baza indiferent daca e pensionar, gay, mormon sau lucreaza cu 4, 2, 4 ore jumate (cum mai au unii)
-
Am urmatoarea problema:am facut statul pe ianuarie am un angajat cu un copil in intretinere salariu 1500ron deducerea treb sa fie 270 ron la vizualzare stat din saga totu-i corect apare 270 la deduceri DAAR cand listez imi apare deducerea de 250 ron desi calculul impozit pe v,sal este corect nu-mi dau seama de ce va rog ajutor 

-
gata am observat ca apare mai jos deducerea suplimentara de atata chin cu 112 si inventar nu -mi mai dau seama de nimic 

Am si eu urmatoarea problema: una din societatile pentru care lucrez ca si contabil are partea de resurse umane externalizata, iar aceasta firma (de resurse umane) aplica deducerea personala din tabelul prevazut in ORDIN nr. 1.016 din 18 iulie 2005 iar mie saga imi trece deducerea conform formulei de calcul prevazuta in acelasi ordin. Cum pot modifica astfel incat sa pot prelua si eu statul in saga, sa nu fac doar notele contabile.
Va multumesc!
Va multumesc!
Sincer din postarea ta am inteles ca in ambele cazuri se lucreaza la fel, dar tu totusi vrei sa modifici ceva?
Nu ai mentionat ca ar fi diferente intre cele doua situatii si care ar fi acelea.
Daca vei venii cu informatii clar, poate vom reusi sa-ti dam si raspunsuri.
Nu ai mentionat ca ar fi diferente intre cele doua situatii si care ar fi acelea.
Daca vei venii cu informatii clar, poate vom reusi sa-ti dam si raspunsuri.