Eroare validare D112 - "a mai fost depusa o declaratie"
Eroare validare D112 - "a mai fost depusa o declaratie"
Foarte pe scurt: am generat/semnat fara probleme D112, am depus-o.
Am primit eroare ca fisierul depus nu este un D112.
Am refacut declaratia (export xml din Saga si import din PDF de data asta), am primit eroare ca a mai fost depusa o declaratie pentru perioada respectiva.
Am incercat a doua zi, cu acelasi mesaj (a mai fost depusa).
Folosesc de ani de zile depunerea pe baza de certificat digital si depun tot ce pot asa, de la declaratii la bilanturi. Folosesc Saga de putine zile, dar nu are relevanta.
Poate ca eu nu m-am prins, dar nu stiu unde sa ma loghez cu certificatul digital si sa vad toate declaratiile depuse. OK, dosarul fiscal il vad, dar un centralizator cu 112-urile ?
Ce pot face de exemplu daca pierd un index ?
Si acum, cum naiba sa fac sa depun si sa se valideze o declaratie 112 in conditiile date mai sus ?? La logare cu certificatul digital nu ai nici o adresa sau telefon de contact de la cei care administreaza sistemul 112.
PS am uitat sa mentionez ca am depus/obtinut validare pentru cateva firme cu PDF-uri 112 generate cu Saga, am problema cu o singura firmas (pana acum)
Am primit eroare ca fisierul depus nu este un D112.
Am refacut declaratia (export xml din Saga si import din PDF de data asta), am primit eroare ca a mai fost depusa o declaratie pentru perioada respectiva.
Am incercat a doua zi, cu acelasi mesaj (a mai fost depusa).
Folosesc de ani de zile depunerea pe baza de certificat digital si depun tot ce pot asa, de la declaratii la bilanturi. Folosesc Saga de putine zile, dar nu are relevanta.
Poate ca eu nu m-am prins, dar nu stiu unde sa ma loghez cu certificatul digital si sa vad toate declaratiile depuse. OK, dosarul fiscal il vad, dar un centralizator cu 112-urile ?
Ce pot face de exemplu daca pierd un index ?
Si acum, cum naiba sa fac sa depun si sa se valideze o declaratie 112 in conditiile date mai sus ?? La logare cu certificatul digital nu ai nici o adresa sau telefon de contact de la cei care administreaza sistemul 112.
PS am uitat sa mentionez ca am depus/obtinut validare pentru cateva firme cu PDF-uri 112 generate cu Saga, am problema cu o singura firmas (pana acum)
Re: Eroare validare D112 - "a mai fost depusa o declaratie"
citeste cu MAAAAAAAARE atentie ce scrie pe prima pagina www.anaf.ro
Vlad, nu sunt genul care sa postez doar de dragul de a scrie. Inainte de a posta un mesaj aici am citit www.anaf.ro, cu toate instructiunile referitoare la 112, cu "Raspunsuri la intrebarile frecvente" si "Erori frecvente". Am si scris un mesaj cu descrierea situatiei la adresa de email indicata, [email protected] (evident ca nu am un raspuns inca)
Nu am nici un raspuns, la http://www.anaf.mfinante.gov.ro/StareD112/ am pe un index o eroare, la alt index alta eroare. Am depus declaratiile 112 noaptea , si din cate au fost numai una mi-a dat eroare.
Daca tu stii cum se poate accesa un centralizator cu toate declaratiile 112 depuse/semnate cu un anumit certificat digital, te rog sa imi spui (oi fi fost asa de obosit sa depun o declaratie corecta si apoi sa ma agit sa depun una eronata ???). Daca nu, te rog sa imi spui concret la ce anume te refereai din www.anaf.ro. Din mesajele pe care le-ai scris pe aici si prin alte parti trag concluzia ca esti un tip istet, daca poti sa ma ajuti nu ezita. Daca scrii numai la misto in topicul meu, te rog ignora-ma. Merci de intelegere.
Nu am nici un raspuns, la http://www.anaf.mfinante.gov.ro/StareD112/ am pe un index o eroare, la alt index alta eroare. Am depus declaratiile 112 noaptea , si din cate au fost numai una mi-a dat eroare.
Daca tu stii cum se poate accesa un centralizator cu toate declaratiile 112 depuse/semnate cu un anumit certificat digital, te rog sa imi spui (oi fi fost asa de obosit sa depun o declaratie corecta si apoi sa ma agit sa depun una eronata ???). Daca nu, te rog sa imi spui concret la ce anume te refereai din www.anaf.ro. Din mesajele pe care le-ai scris pe aici si prin alte parti trag concluzia ca esti un tip istet, daca poti sa ma ajuti nu ezita. Daca scrii numai la misto in topicul meu, te rog ignora-ma. Merci de intelegere.
alt centralizator nu exista decat acolo unde ai erori
-
Buna ziua.
Imi cer scuze dar nu ma descurc.N-am stiut unde sa postez.Am depus ieri D112 si am primit nr. FTMTIMA-3021_2011,azi cand dau verificare imi spune ca D.nu exita.Am intodus in toate felurile inclusiv si cui-ul cu RO , fara RO si nimic.Cum arata nr.vostru de inreg? Poate nu introduc bine nr.
Cu multumiri
Imi cer scuze dar nu ma descurc.N-am stiut unde sa postez.Am depus ieri D112 si am primit nr. FTMTIMA-3021_2011,azi cand dau verificare imi spune ca D.nu exita.Am intodus in toate felurile inclusiv si cui-ul cu RO , fara RO si nimic.Cum arata nr.vostru de inreg? Poate nu introduc bine nr.
Cu multumiri
Trebuie sa completezi astfel:
- la "Introduceti numarul de inregistrare:" treci "FTMTIMA-3021";
- la "Introduceti CUI-ul societatii:" introduci CUI-ul fara atribut fiscal.
- la "Introduceti numarul de inregistrare:" treci "FTMTIMA-3021";
- la "Introduceti CUI-ul societatii:" introduci CUI-ul fara atribut fiscal.
-
Incercati: FTMTIMA-3021-2011 si cui. Cred ca "_" e de vina.
- fagarasa176
Deap "-" trebuie sa fie nu "_"
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Multumesc mult dar nu-mi merge,acelasi mesaj imi da.Voi merge inapoi la ghiseu.
- fagarasa176
Eu zic sa mai astepti....exista si posibilitatea sa nu fie inca incarcata in sistem
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Cred ca ai dreptate.Nici vectorul fiscal nu -mi este actualizat pe 2011 si au spus ieri ca nu are cine sa opereze vectorii si ca vom astepta mult si bine pana le vom vedea.
Si eu am tot incercat toate variantele posibile si imi transmitea mesaj ca nu exista declaratia unica.Am incercat,apoi,varianta lui balazse si a mers.Incercati-o pe aceasta,daca nu,probabil nu a fost incarcata in sistem.Oricum,nici de la finante,nu-ti spune nimeni cum sa treci nr,basca iti trec un nr. de inregistrare incoerent(cum mi s-a intamplat mie) de trebuie sa te mai duci odata sa te lamuresti.
Dar,probabil ca asa e la prima luna,pe viitor vom fi invata din toate experientele.
Dar,probabil ca asa e la prima luna,pe viitor vom fi invata din toate experientele.
Am depus si eu declaratii 112 facute cu Saga, erorile au fost:
-lipsea Casa de Sanatate angajator, pentru ca in adresa firmei nu am completat campul "judetul", ci doar localitatea Bucuresti.
-lipsea data angajarii unor salariati
112 generat de Saga nu a avut erori si nici la ghiseu nu au fost depistate erorile, am primit numar la AFP.
De la Anaf mi s`a spus ca daca sunt erori in recipisa lor trebuie sa depun o noua 112 initiala, pentru ca ei considera ca nu am depus si mi`au mai zis ca la ghiseu nu sunt depistate toate erorile.
Spor la lucru!
-lipsea Casa de Sanatate angajator, pentru ca in adresa firmei nu am completat campul "judetul", ci doar localitatea Bucuresti.
-lipsea data angajarii unor salariati
112 generat de Saga nu a avut erori si nici la ghiseu nu au fost depistate erorile, am primit numar la AFP.
De la Anaf mi s`a spus ca daca sunt erori in recipisa lor trebuie sa depun o noua 112 initiala, pentru ca ei considera ca nu am depus si mi`au mai zis ca la ghiseu nu sunt depistate toate erorile.
Spor la lucru!
La ghiseu se verifica doar codul fiscal, adica daca este corect. Cam atat. Doar cand ajunge pe "server" este verificat amanuntit.
@feodorovl
Și eu am o cunoștință ce a pățit la fel, cu o singură firmă din 10. Mai mult ultima dată la firma cu pricina primea mesaj de tipul "Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI " asta în condițiile în care depusese până atunci D100, D102 și D300 on-line pentru firma cu pricina.
Cel mai probabil eroarea e la ANAF. Dați un mail și la [email protected]
Un sfat: nu faceți export XML și import în PDF. Apăsați direct "Generare PDF".
Și eu am o cunoștință ce a pățit la fel, cu o singură firmă din 10. Mai mult ultima dată la firma cu pricina primea mesaj de tipul "Eroare drepturi: certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI " asta în condițiile în care depusese până atunci D100, D102 și D300 on-line pentru firma cu pricina.
Cel mai probabil eroarea e la ANAF. Dați un mail și la [email protected]
Un sfat: nu faceți export XML și import în PDF. Apăsați direct "Generare PDF".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.