declaratia 112

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
florescud

declaratia 112

#1 Mesaj de florescud »

Buna ziua,

si sa nu ma injurati ca mai deschid un topic pe aceasta tema.Dar cred ca e vorba de ceva tehnic si nu ma pricep deloc.
Am completat declaratia de vineri,11.02,am scos-o la imprimanta(inclusiv anexa 1.1),am copiat-o pe o discheta(greseala mea) si am mers la finante.Evident ca nu mi-au primit-o,din cauza ca nu o salvasem pe CD.Apoi,observ ca nu am trecut corect nr. de telefon al firmei si imi zic sa intru sa corectez,dar,surpriza, nu mai pot,adica,in Saga, declaratia exista,pot sa o vizualizez,pot sa o scot la imprimanta,dar cand merg pe ''generare pdf''(unde am vrut sa corectez)imi tot transmite mesaj sa contactez autorul documentului pentru ultima versiune. :shock: Eu am instalat versiunea 368,apoi am observat ca adobul meu nu se deschide si am incercat sa descarc versiunea 8.2.Nu a mers,tot imi trimite mesaj legat de comprimarea in zip(???).Ce pot face sa rezolv situatia?Va rog,un sfat bun,ca nu ma descurc,desi am incercat.Multumesc anticipat.

florescud

Re: declaratia 112

#3 Mesaj de florescud »

Multumesc mult pentru raspuns.
Am incercat dezinstalarea adobe si reinstalarea,cu toate astea nu pot sa generez fisierul pdf.
Imi transmite acelasi mesaj,ca sa i-au legatura cu autorul documentului pt ultima versiune a acestuia(versiunea originala)???

"This document enebbled extended features in Adobe Reader.
Please ask the document autorfor the latest version of the document"

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Ce versiune de adobe reader ai? si ce sistem de operare ai?

florescud

#5 Mesaj de florescud »

Am rezolvat,am mai citit topicurile sugerate de Eugen, si m-am prins si eu in final,ca nu stiu din ce motiv data calculatorului era setata pe anul 2002 :shock: ,i-am resetat data si acum merge ,evident.Oricum,multumesc mult lui Eugen,ca m-am luminat inainte de a arunca calculatorul pe geam,ca nu mai intelegeam nimic,poate copilul meu a apasat vreun buton,in fine.

florescud

#6 Mesaj de florescud »

Am rezolvat,am mai citit topicurile sugerate de Eugen, si m-am prins si eu in final,ca nu stiu din ce motiv data calculatorului era setata pe anul 2002 :shock: ,i-am resetat data si acum merge ,evident.Oricum,multumesc mult lui Eugen,ca m-am luminat inainte de a arunca calculatorul pe geam,ca nu mai intelegeam nimic,poate copilul meu a apasat vreun buton,in fine.

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

bine ca nu ai aruncat copilul! :mrgreen: :D
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

eugen01

#8 Mesaj de eugen01 »

er...ehhmmm....pentru a nu stiu cata oara...eu am batut campii (kiking the fields!) Balazse m-a adus pe poteca...si Tomac a dat raspunsul adecvat !!!

balazse

#9 Mesaj de balazse »

:mrgreen:

munteanud411

#10 Mesaj de munteanud411 »

Atentie ca s-a modificat softul astazi 18.02 ! Luni riscam sa avem surprize daca nu actualizeaza si SAGA!
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

paturcai

#11 Mesaj de paturcai »

Ce dracului au mai actualizat? (gata stiu ce au actualizat: in anexa nr. 8 este despre validari)
Sa stam sa ne zgâim toată ziua pe site-ul lor. Că şi-mi face plăcere....
Nenorocite creaturi, klingonienii lumii...
Ultima oară modificat Vin Feb 18, 2011 9:33 pm de către paturcai, modificat 1 dată în total.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

ferenta

#12 Mesaj de ferenta »

paturcai scrie:Nenorocite creaturi, klingonienii lumii...
:lol: :lol: :lol:
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

balazse

#13 Mesaj de balazse »

paturcai scrie:Ce dracului au mai actualizat?
In cazul concediilor medicale suportate din CCI nu s-a completat automat rubrica "ore suspendate" pentru acele ore (zile).
Eu ma referit la programul Saga.

herganiec

#14 Mesaj de herganiec »

florescud scrie:Multumesc mult pentru raspuns.
Am incercat dezinstalarea adobe si reinstalarea,cu toate astea nu pot sa generez fisierul pdf.
Imi transmite acelasi mesaj,ca sa i-au legatura cu autorul documentului pt ultima versiune a acestuia(versiunea originala)???

"This document enebbled extended features in Adobe Reader.
Please ask the document autorfor the latest version of the document"

exact asta mi s-a intamplat ieri la un calculator.
Am dezinstalat adobe care il avea, am pus adobe 8.2, apoi iar am dezinstalat si am pus adobe 9, tot asa mesaj dadea. Are XP sp3 pe el, merg toate doar generarea PDF nu merge din program apare acel mesaj de mai sus.
Singura chestie e sa-i instalez window din nou si apoi pe curat, adobe.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#15 Mesaj de tomac »

Vezi time zone și ora. O dezinstalare cu o curățenie după (vezi revo unisntaller sau CCleaner) ar ajuta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns