Buna seara,
Imi cer scuze pentru reluarea subiectului, l am mai postat in declaratia 112, dar nu am primit raspuns, probabil ca sunt singura cu aceasta problema.
Am depus o declaratie la sect 2, am verificat si e valida, dar cu o atentionare ca cnp ul unui asigurat nu e valid, (cnp e corect Ci emis la Giurgiu ) Cum oare e posibil ca Saga sa aiba o baza de date corecta si cei de la finante nu? Astazi am primit 2 raspunsuri contradictorii, de la sect 2 ,, ca trebuie sa rezolv, ca nu se pot distribui sumele catre case, chiar daca am primit raspunsul ca e valida,, si de la Anaf,, sa stau linistita ca e ok, sa fac abstractie de atentionare si sa nu o mai tin de vorba , ca sunt alti cu probleme mai grave si daca vreau sa scriu un mail,,
Sincer nu stiu ce sa fac? Imi puteti sugera o solutie?
Multumesc anticipat
INTREBARE PTR ADMIN
Re: INTREBARE PTR ADMIN
saga nu are nicio baza de date
pentru verificarea cnp-ului exista o formula de calcul; daca cnp a indeplinit formula e valid
trimite mail la anaf si vezi ce iti spun
pentru verificarea cnp-ului exista o formula de calcul; daca cnp a indeplinit formula e valid
trimite mail la anaf si vezi ce iti spun
Re: INTREBARE PTR ADMIN
multumesc pentru raspuns, scuze nu am stiu ca este un algoritm, sper sa primesc raspuns la mail
o zi buna
o zi buna