schimb calculatorul

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
dragane589

schimb calculatorul

#1 Mesaj de dragane589 »

eu vreau sa schimb calculatorul, si nu stiu ce se intampla cu descarcarea actualizarilor !
ma poate ajuta cineva, inainte de a face o boacana!
va multumesc !

herganiec

Re: schimb calculatorul

#2 Mesaj de herganiec »

1-prima data copiaza pe stick sau CD, tot directorul SAGA din C: sau unde e instalat.
2-pe noul caculator, copiezi tot directorul SAGA in C:\ sau D:\
3-descarci programul complet de pe site-ul SAGA
4-lansezi programul descarcat si instalezi in C:\ sau D:\ (locatia unde ai copiat ce am zis la pct 2)
5- la terminare o sa lansezi programul de pe ecran si o sa ceara noile coduri de activare.
6- suni pana la Saga si rogi frumos sa iti spuna noile coduri care le introduci acolo si gata.

Puctele 5-6 optionale (doar daca e nevoie)
Succes. :wink:
Ultima oară modificat Sâm Mai 21, 2011 2:10 pm de către herganiec, modificat de 2 ori în total.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

dragane589

#3 Mesaj de dragane589 »

multumesc frumos ! o zi buna!

kovacss

#4 Mesaj de kovacss »

Buna ziua
M-am schimbat calculatorul , am urmat pasii dati de Herganiec mai sus , am obtinut si noul cod de identificare de la echipa Saga ,dar cand sa deschid programul,acesta este gol, nu am nici o firma,nici o data ,nimica
Am sunat la echipa Saga,,iar doamna care mi-a raspuns la telefon a inceput sa strige la mine,ca eu sunt de vina,si undeva probabil gresesc si mi-a inchis telefonul.Am mai sunat si alta data la Saga si tot timpul am fost ajutata ,dar azi nu
Va rog frumos ajutati-ma sa imi recuperez datele,sunt disperata,am doua firme,si o droaie de date,VA IMPLOR
Va descriu cum am procedat cu exactitate,poate veti descoperi greseala
1-am salvat tot folderul pe un stick ,daca deschid folderul savat imi apar cele doua firme
2-am copiat Saga de pe stick pe calculator ,in partitia D,iar apoi am insatalat peste acesta versiunea de pe site
3-cand am terminat intalarea programului,m-i s-a deschis feresatra in care am primit un nou cod de identificare ,am sunat la Saga si am primit codul de activare,dar datele nu sunt de fata
Sper ca am fost destul de explicita
Va rog din suflet ajutati-ma

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

pai ati salvat pe partitia D, de pe stick, dar instalarea programului ati facut-o probabil automat pe C, de asta nu aveti datele. Copiati folderul de pe D in C. Sunteti sigur ca ati instalat pe D programul?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

kovacss

#6 Mesaj de kovacss »

da am instalat pe D programul e sigur
nu stiu daca gandesc bine sau nu,dar cand deschid folderul salvat,acolo nu imi apare optiunea exe?oare nu am salvat bine datele pe stick?
chiar nu stiu ce sa fac,imi vine sa mor

danilevicis

#7 Mesaj de danilevicis »

mergeti pe desktop, faceti click dreapta pe iconita saga, la properties ce cale va afiseaza? C:\Saga sau D:\Saga?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

kovacss

#8 Mesaj de kovacss »

imi apare D

danilevicis

#9 Mesaj de danilevicis »

buun. acum, deschideti programul, mergeti la administrare, intretinere bd si restaurati o arhiva facuta de pe stick. arhivele se gasesc in folderul salvat pe stick\SAGA C.3.0\salv_bd. si firmele sunt numerotate 0001,0002 dupa cum au fost create. Ar trebui sa aveti o arhiva facuta.

kovacss

#10 Mesaj de kovacss »

Nu pot sa intru la intetinere baze de date,imi apare totul in gri si nu imi permite
Daca deschid folderul salvat la una din firme imi ,pt prima daa imi apre un pachetel pe care daca il deschid apar urmatoarele:personal,vanzator,alarme,registre,intrari...........
Oare nu am salvat corect pe stick?

danilevicis

#11 Mesaj de danilevicis »

Deci: pana sa intrati in una din firme (unde aveti personal, alarme etc), trebuie sa aveti un folder "salv_bd" plus alte foldere 0001, 0002 etc, printre care si sc.exe.
Va apare gri pt ca este instalat versiunea full pe D si este ca si cum acum activati pt prima data o noua firma, si se activeaza la o balanta validata de inceput. De asta va apare gri.
pe stick, ce va apare scris, adica ce anume ati salvat? Ce denumire are fisierul salvat de dvs?

kovacss

#12 Mesaj de kovacss »

Nu am asa ceva ,imi apare doar SAGA si daca fac dublu clic imi apar cele doua firme
Sa fac inca o salvare si sa incerc din nou?ce ma sfatuiti?

danilevicis

#13 Mesaj de danilevicis »

inseamna ca dvs nu ati salvat intreg folderul saga c, ci ati mers direct pe firme si ati salvat doar firmele respective. De asta nu aveti nici executabilul.
Intrebati daca sa faceti o salvare din nou. Mai aveti vechiul hard al vechiului calculator? Sau la ce salvare din nou va referiti?

kovacss

#14 Mesaj de kovacss »

Da mai am vechiul hard de la vechiul calculator,adica atata mi-am pastrat din el
Atuncea am sa fac o alta salvare si am sa fiu atenta sa am si executabilul,sper sa reusesc ,altfel nu stiu ce voi face,adica stiu,voi reveni sa va cer din nou sfatul

Multumesc tare mult pt ajutor

kovacss

#15 Mesaj de kovacss »

Buna ziua
am reusit ,mi-am recuperat datele,totul este ok
Multumesc tare mult pt ajutor Danilevicis ,singura nu imi dadeam seama unde e boacana
O zi buna sa aveti

Scrie răspuns