Nota Contabila
Nota Contabila
Pe luna Iunie am C.M. si de ingrijire copil si normale si programul genereaza nc 423 - 4314 si nu stiu de unde . La concediile medicale NU SE RETINE SANATATE 6,5%. Va rog !
E ok.Asa si trebuie sa faca. Se calculeaza la 2 salarii minime pe economie.
Art.54 alin.2 din OUG 150/2002 privind CASS - baza legală. (3100000 x 2 x 6,5% = 403000 lei) vechi
Dă un ochi în Anexa 1.2 la CAS.
Din cite ştiu eu, s-a mai pus problema pe forum.
Art.54 alin.2 din OUG 150/2002 privind CASS - baza legală. (3100000 x 2 x 6,5% = 403000 lei) vechi

Dă un ochi în Anexa 1.2 la CAS.
Din cite ştiu eu, s-a mai pus problema pe forum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nota Contabila
Cred ca te referi la sanatate din CASS la care art. contabil este 4311 -4314. ( se deduce din CASS ). Dar la mine face 423 - 4314 ?
- Administrator
casa si deconturi
scriu aici despre o problema, nu deschid alt topic despre subiect ca nu consider necesar.... deci :
la o firma am inregistrat in mod normal diverse chelt din casa... ok
luna trecuta ma trezesc cu un irament din contul bancar al firmei catre contul personal al directorului de vreo 13 mil vechi ca s-a socotit el cu patronu` ca unele chelt ian-iun au fost din banii lui ( benzina, imprimate...)
astea sunt deja scazute, acum am facut 542 = 5121....dar cum scap de soldul lui 542, ca decontul nu e tot cu acte ( adica taxi fara ch, reinstalari windows ff) si oricum chitantele sunt deja bagate la chelt..
eu acuma m-am trezit cu bucuria....stiu cel mai fain ar fi fost sa ii dea banii in mana, dar acum..... ce fac ???
ca ei zic ca ... ma descurc eu ...
...ceva idei, please 
la o firma am inregistrat in mod normal diverse chelt din casa... ok
luna trecuta ma trezesc cu un irament din contul bancar al firmei catre contul personal al directorului de vreo 13 mil vechi ca s-a socotit el cu patronu` ca unele chelt ian-iun au fost din banii lui ( benzina, imprimate...)
astea sunt deja scazute, acum am facut 542 = 5121....dar cum scap de soldul lui 542, ca decontul nu e tot cu acte ( adica taxi fara ch, reinstalari windows ff) si oricum chitantele sunt deja bagate la chelt..

ca ei zic ca ... ma descurc eu ...

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...