adeverinta vechime
adeverinta vechime
oare s-ar putea ca saga sa bage in program eliberarea de adeverinte de venit pentru cei care pleaca? eu am facut aceste adev in baza unui formular pe care l-am luat de la itm, deoarece cu 01.01.2011 trebuie sa eliberam noi aceste adev.- nu are legatura cu adeverinta care e in program.
- danilevicis
Re: adeverinta vechime
sustin, pt viitor va fi un ajutor
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Si eu sustin, doar sa se poate rezolva dpdv tehnic.
e scriptologie dar trebuie, si ar fi bine sa se introduca in program acest lucru.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
si eu !
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
Buna idee.
Problema este extensia pe care trebuie SAGA sa o faca pentru partea de RESURSE UMANE.
Daca se rezolva aceasta problema se rezolva si altele legate de acest "modul".
Cred ca va trebui sa mai asteptam.
Daca se rezolva aceasta problema se rezolva si altele legate de acest "modul".
Cred ca va trebui sa mai asteptam.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
daca tot va agitati ca niste pui de gaina, nu ar fi indicat sa faceti rost de un model si sa il trimiteti pe mail la saga?
- danilevicis
Yupii, Septimiu asta inseamna ca Saga va implementa, nu?
UIte aici model, conform ITM-urilor
http://www.itmconsulting.ro/articole/pd ... jatori.pdf
Il trimit si pe mail la saga.
UIte aici model, conform ITM-urilor
http://www.itmconsulting.ro/articole/pd ... jatori.pdf
Il trimit si pe mail la saga.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
nu am zis ca se implementeaza dar macar e un punct de plecare
ATentie!
Sunt doua tipuri de adeverinta de vechime:
Unul valabil pana la data de 31.12.2010 (model 1)
Unul valabil de la data de 01.01.2011 (model 2, cel postat de DanileviciS)
Desi au acelasi continut singura diferenta este ca cel valabil pana la 31.12.2010 are ca antet Ministerul muncii si Solidaritatii bla bla bla.
Pentru vechimea de pana la 31.12.2010 trebuie completat modelul 1 si va fi semnat de catre ITM local, pentru vechimea de dupa 01.01.2011 (modelul 2) va fi emis de catre entitatea la care a fost angajat salariatul.
Macar sa avem modelul 2.

Sunt doua tipuri de adeverinta de vechime:
Unul valabil pana la data de 31.12.2010 (model 1)
Unul valabil de la data de 01.01.2011 (model 2, cel postat de DanileviciS)
Desi au acelasi continut singura diferenta este ca cel valabil pana la 31.12.2010 are ca antet Ministerul muncii si Solidaritatii bla bla bla.
Pentru vechimea de pana la 31.12.2010 trebuie completat modelul 1 si va fi semnat de catre ITM local, pentru vechimea de dupa 01.01.2011 (modelul 2) va fi emis de catre entitatea la care a fost angajat salariatul.
Macar sa avem modelul 2.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!