Am si eu nevoie de o solutie pentru:
1) numarul de firme, pe care il gestionam, nu mai "incape", pe un ecran de 19'...ma refer la linkurile de acces rapid catre o societate.
2) cu cat sunt mai multe firme , cu atat am mai mult nevoie de acest "acces rapid" , acel link direct catre "societati" (eu ca administrator, trebuie sa am acces la toate firmele)
Ideea mea ar fi urmatoarea:
Litera A (ca si link) si apoi dupa ce fac click pe A (sa apara toate firmele cu litera A), adica o organizare oarecum in 2 nivele, prima data litera de alfabet, si apoi societatile...care incep cu acea litera..
In alta ordine de idei.... care fi numarul optim de societati pe care-l pot deschide in SAGA ? (optim, ma refer la lucru in conditii de maxima siguranta/integritate a datelor), sa stiu cand sa achizitionez o alta licenta.
Pentru accesul rapid la societati
Pentru accesul rapid la societati
Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa astepti
rezultate diferite.
rezultate diferite.
Re: Pentru accesul rapid la societati
fiecare fimra merge separat in cadrul programului, cu baza de date proprie, etc.
deci poti avea cate firme poti
referitor la propunerea cu afisarea pe litere, eu cred ca ar fi mai simplu ca pe ecranul albastru de lucru din Saga sa se afiseze firmele pe 2-3 coloane (ca loc este), nu doar pe una singura.
Atunci se pot vedea toate in ordine alfabetica dar pe mai multe coloane si selecrezi care firma o doresti.
deci poti avea cate firme poti

referitor la propunerea cu afisarea pe litere, eu cred ca ar fi mai simplu ca pe ecranul albastru de lucru din Saga sa se afiseze firmele pe 2-3 coloane (ca loc este), nu doar pe una singura.
Atunci se pot vedea toate in ordine alfabetica dar pe mai multe coloane si selecrezi care firma o doresti.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu nu folosesc deloc acea optiune de "acces rapid", am citit pe forum destule incat sa nu vreau sa ma incurc cu datele firmelor.
De altfel sunt de acord ca la "administrare" -> "configurare societati" in lista cu societati sa se poate sorta dupa denumire (la fel cum se poate si la intrare in program), dar exista butonul de cautare care se poate utiliza usor cu Alta+F.
De altfel sunt de acord ca la "administrare" -> "configurare societati" in lista cu societati sa se poate sorta dupa denumire (la fel cum se poate si la intrare in program), dar exista butonul de cautare care se poate utiliza usor cu Alta+F.
ochiad se referea la trecerea rapid de la o firma la alta.
stiu cazuri de astea la firme de contabilitate. care au 50-60 de firma si e mult mai usor sa treci sa inregistre NIR la o firma apoi vine alta firma sa-i scoti o adeverinta la un angajat , doar apesi pe ecran pe firma respectiva si mergi la salarii si faci, apoi apesi iar pe ecran si te-ai intors rapid la prima firma.. etc.
pana acum vreun an si ceva nu foloseam parte cu "firme pe ecran" pt selectie rapida dar acum o folosesc.
stiu cazuri de astea la firme de contabilitate. care au 50-60 de firma si e mult mai usor sa treci sa inregistre NIR la o firma apoi vine alta firma sa-i scoti o adeverinta la un angajat , doar apesi pe ecran pe firma respectiva si mergi la salarii si faci, apoi apesi iar pe ecran si te-ai intors rapid la prima firma.. etc.
pana acum vreun an si ceva nu foloseam parte cu "firme pe ecran" pt selectie rapida dar acum o folosesc.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Se mai intampla sa dai click din greseala in timp ce lucrezi pe una din firme

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!